Merhaba sevgili forum üyeleri ve yöneticiler. Bundan önceki patch'de yaşadığım gibi şimdiki son gelen patch sonrası sorun yaşıyorum. Oyuna girince sadece G1 reklamı gözüküyor, ne soldaki menü ne de reklamı kapatma menüsü. Tamamen karanlık bir ekran. Ama menülerin üzerlerine gelince sesler geliyor. Takip ettiğim kadarıyla bu sorunu yaşayan arkadaşlar var. Ama tam olarak çözüm bulmuş değilim. Oyunu silip tekrar yükledim olmadı, War Rock dosyasının içinden tüm versiyonları 1 geriye atıp, akabinde patch attım yine olmadı. Sizlerin o değerli yardımlarınızı bekliyorum. Umarım bi çözüm bulabilirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler..
Yardımcı olacak kimse yok mu ?
Merhaba arkadaşım.Ben bugüne kadar bir çok sorunla karşılaştım.Ama senin sorununu ilk kez duyuyorum.Yardımcı olmak isterdim.Kusura bakma...
Yinede konuya gelip yazdığın için çok teşekkür ediyorum. Bi çok kaynağa baktım ve bu sorunla karşılaşanlar mevcut. Hatta bu forumdada var. Ama tam olarak birşey elde edemedim. Dünya Kupası yamasından sonrada böyle olduydu, ama sonradan ufak bi patch getirdiler düzeldiydi. Şimdi tekrar oluyor. Yeni bir patch mi bekleyeceğiz tekrar bilmiyorum açıkcası.
Koskoca forumda yardımcı olabilecek kimse yokmu ?
İlk defa böyle bi'şey ile karşılaştım sistem özelliklerin nedir
shkitrkato arkadaşın sorunuyla aynı benimkide. Sistem özelliklerine gelicek olursak Ekran Kartı 128 MB, 1 GB Ram, İşlemci ise 4 CPU 2.66 GHz. Sistem özelliklerinden kaynaklanan birşey olduğunu zannetmiyorum. Olsa normalde oynayamazdım. PC'ye yeni format attıydım daha 1 hafta oldu. War Rock'ı hiç kasmadan oynuyordum. Harikaydı. Ama önceki Dünya Kupası patch'den sonra yaşadığım gibi bu patch sonrası siyah ekran geliyor. Yeni bi patch mi bekleyeceğiz.
Lütfen yardım edin arkadaşlar ! Kaç gündür War Rock oynayamıyorum

yeniden kurmayı denedinmi belki bi dosya silinmiştir bu yüzden oluyordur çünkü futbol yamasındada bu yamadada trojan var k2 de biliyor bu virüsü artık bilerek mi casus yazılım koydular yoksa bilmeyerekmi orasını bilemem bi yeniden yükle derim ben ben çünkü çoğu sorunu öyle çözüyorum

Öncedende denemiştim, bugünde denedim. Herşeyi kapattım öyle patchleri attı ama yine aynı sorun var. War Rock'ın resmi yabancı forumunda birşeyler var ama ingilizcem tam olarak yetmediği için çözüm bulamıyorum. Yetkililer ilgilenebilir mi acaba. Birsürü bu sorunu yaşayan kişi var. Lütfen arkadaşlar yardımcı olun kaçgündür War Rock oynayamıyoruz.