Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Derbaran ve Nıu kapışması :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir gün gene her gün olduğu gibi nıu larla derbaranlar birbirlerini yiyorlarmış mariendeki nıu gizli dosyasını almaya çalışan derbaranlar bir çözüm bulmaya karar vermişler medici bunların arasına sızdırma kararı almışlar medic ne yapsın 4 erkeğe karşı kabul etmiş ve yeşil giyip bir nıu olmuş amacı çatışmalarda hp basmıyıp bir rakibi güçsüz bırakmış günler haftaları haftalar ayları kovalamış günlerden bir gün derbaranlar base yaparken bir assault bomba atmış ve bir assaultun gücü çok azalmış assault "medic medic" diye bağırıyormuş medic artık dayanamamış ve medic boxu atmış zaten assaultla arasıda iyiymiş.

Derbaranlar dosyayı ele geçirmiş ve marieni fethetmişler.

Görevi sona ermiş ve takıma geri çağırılmış fakat kalbi assaultta olan medic teklifi reddetmiş medicin derbarandaki yavuklusu sniper assaultu öldürmeye karar vermiş bizim bu medic assaultun bloctaki evine kaçmışlar.Sniperde sevgilisini geri almak için yatmış pusuya psg ile bizim assaultun en yakın dostu engineer heryere m14 flaş yerleştirmiş güvenlik için sniper m14e basınca blocta karışmış ve çatışma başlamış çatışmayı bizimkiler kazanmış fakat güçleri çok azmış medicinde boxları ve medic kiti çalınmış hemen adrenalin basmışlar medic kiti ve boxu nıuların heavy troperi çalmış çünkü onunda hpsi azmış assault çok kızmış ve bir bombayla heavyi öldürmüş assaultla medic ergenede uçağa binip gözden kaybolmuşlar.Fakat oda ne derbaranların hain lideri heavy troper stingerle kitlenmiş hedefe ve bizim aşıklar ölmüş hain heavyde o mutlulukla bloctaki evine gitmiş.

Devamı yarın bekleyin...
hhahaha süper ya.D
güzel olmuş senmi yazdın Big Grin
evet ben yazdım.
Güzel Olmuş Big Grin Big Grin
Fena Big GrinBig Grin benim anlamadığım assault nası hemen yıkmış heavy i heavy bi rpg sallayamamışmı Big GrinBig Grin
Güzel yazmışsın
Hahah Big Grin
Ahaha süper gerçekten.

Eline sağlık.
güzel olmuş eline sağlık
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler