Ama sinemada değil. Geçtiğimiz ayların en çok konuşulan filmlerinden biri olan Paranormal Activity kimilerine göre son yılların en başarılı korku filmlerinden biri. Filmi geçenlerde izlemiş biri olarak beklemediğim kadar iyi bulduğumu söyleyebilirim. Film hakkındaki kritik yazımı da en kısa yazacağım, o yüzden fazla uzatmak istemiyorum. Aldığım bir habere göre Paranormal Activity'nin devamı da geliyormuş. Ama başta da söylediğim gibi sinemada değil çizgi roman sayfalarında. Filmin son karesinin ardından neler olduğunu merak edenler işte bu çizgi romanı okuyacaklar. Tabii film henüz bizde gösterime girmediği için bu haber bi'kaçınıza ilginç gelmeyebilir ama Ocak ayına kadar sabredenler eminim bu çizgi romana sahip olmak için can atacak.
Saygılar,
Volkan
Filmi 1.5-2 saat önce izledim.
İlk başlarda pek korku yok, sadece gerilim.
Fakat sonlara doğru korku ve gerilim artıyor, ikisi karışınca ortaya bambaşka birşey çıkıyor.
İzlemeyenlere öneriyorum, zaman kaybı değil, emin olun çok harika bi'film...
Harikulade.
bu sey degilmi amatörce cekilen korku film'i, vallah ne yalan söyleyim daha dogru dürüst ismini bile bilmiyorum bi kac arkadas gitmis, dediler bize göre degil bende hic gitmedim
Her hafta sinemaya giden biri olarak film bekleneni vermedi bana göre,inanın 1 saati gündüz,gece daha azdı.
Medyum geliyo'ama 5 dk durmadan bu benim ilgi alanım değil diyor ve gidiyor.Sonra kızın da bi'tane arkadaşı var o da 5 dk görünüyo'yoldan falan çevirmişler galiba..
Son gecelere doğru fena değildi ama kamera sabit olduğu için yatak odasında olmayan gerilim anlarını sadece duyuyorsunuz ve önünüzde boş oda..
Orjinali bunun Londra da + 26 imiş yani gerçek görüntülerle ama yasaklanmış ve bu çekilmiş esinlenerek.
Kimi çok beğenebilir fakat daha iyisi çekilebilirdi.Ama deneyim olsun, Blair'in Cadısı tarzı film seyretmediyseniz izleyin derim.
(01-24-2010 03:42 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Her hafta sinemaya giden biri olarak film bekleneni vermedi bana göre,inanın 1 saati gündüz,gece daha azdı.
Medyum geliyo'ama 5 dk durmadan bu benim ilgi alanım değil diyor ve gidiyor.Sonra kızın da bi'tane arkadaşı var o da 5 dk görünüyo'yoldan falan çevirmişler galiba..
Son gecelere doğru fena değildi ama kamera sabit olduğu için yatak odasında olmayan gerilim anlarını sadece duyuyorsunuz ve önünüzde boş oda..
Orjinali bunun Londra da + 26 imiş yani gerçek görüntülerle ama yasaklanmış ve bu çekilmiş esinlenerek.
Kimi çok beğenebilir fakat daha iyisi çekilebilirdi.Ama deneyim olsun, Blair'in Cadısı tarzı film seyretmediyseniz izleyin derim.
Blair'in Cadısı adlı filme yarın gündüz bakmayı düşünüyorum.
Gerçeğinin +26 olması gayet normaldir, gerçek görüntüler sonuçta...
Ayrıca bu film biraz sade olmuş, fakat çok az para ile çekildiği için tutuldu gibi sanki... Bundan dolayı merak eden insanlar olmuştur diyelim...
(01-24-2010 03:54 AM)test1 Yazılan: [ -> ]deneme 1 - 2 -
emm ne alaka ayipdir sormasi

walla ızlemedım sızın tavsıyelerınızle yola cıkmayı dusunuyorum

Filmde korkulucak her hangi bir canlı veya nesne bile yok.Sadece korkutucu olan filmin amatör kamera ile çekilmesi...Ben pek beğenmedim bu filmi.Ama eğer çıkarsa çizgi romanını alırım...
Güzeldir Heralde