Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kendinizi dışa vurun.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Abaza
uykum geldi...
Gözlerim gidiyor yavaştan. (:
sanada bitane kahve veriyim mi Big Grin
i$imi bitirmeden uyumak yok bana, off ya daha 2-3 saat sürer Ss.gif
(01-24-2010 03:36 AM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]sanada bitane kahve veriyim mi Big Grin

Ne işin var ? Smile
(01-24-2010 03:39 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(01-24-2010 03:36 AM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]sanada bitane kahve veriyim mi Big Grin

Ne işin var ? Smile

ya benim cep telefonu sattim internetden iste adam arada az önce dedi yarin alicagim telefonu bende icine yol gösteren felan yapicaktim iste canli televizyon izleme gibi seyler, onlari indirip hallediyorum =) ama her an bilgisayarin basinda uyuyabilirim...
(01-24-2010 03:43 AM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]
(01-24-2010 03:39 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]

Ne işin var ? Smile

ya benim cep telefonu sattim internetden iste adam arada az önce dedi yarin alicagim telefonu bende icine yol gösteren felan yapicaktim iste canli televizyon izleme gibi seyler, onlari indirip hallediyorum =) ama her an bilgisayarin basinda uyuyabilirim...

PC başında uyumak... Imm, ilginç. ^^

Neyse, inşallah çabuk halledersin, konu sapmasın.
yarım saat oncesıne kadar pozıtıfdım oyuna gırdım levelı dusen adama gecmıs olsun dedım ve dedıgıme pısman oldum adam hack yapıyor neyse suan sınırlıyım hepsının allah belasını Smile
Sessiz Sakin .. Bir O Kadarda Sinirli..
KO Patch Yüklüyorum Big Grin
Beklemekten sıkıldığım içinde ana bacı ....(anladınız siz)
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler