Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CONILER34-WİLLİAM98-KALPSİZTM2 HACKERDIR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
BEYLER konuda yazdıgı gıbı bu charlar wall dır odalarınıza almayın!!!
TskLer Hackları Kınıyorum.... Angry
kanıtlayabiliyormusun
Ne demek şimdi bu sırf sen dedin diye adamlar banlanacakmı yani?
Kanıt, kanıt, kanıt... İnsan en azından bir ss koyar böyle lakayt konular açmayınız lütfen.

Bunu herkese söylüyorum bundan sonra sırf laf olsun torba dolsun şeklinde konu açmayın lütfen.

Mahkemeler bile suç üstü yakalanan suçluyu dahi suçu ispatlanana kadar masum sayarken bizler kim oluyoruzda sırf o veya bu dedi diye suçlu sayabiliyoruz? Bizler kimiz ki insanlar hakkında emin olmadan hüküm sahibi olabiliyoruz?

Şimdi bu sözlere bakıpta bazı "et kafalılar" abimiz kafayı yedi suçluları savunuyor demesin. Ben ne suçluları nede başkalarını savunmuyorum sadece olması gerekeni söylüyorum. Lütfen yozlaşmaya karşı çıkmanın yolu bizzat yozlaşmak değildir, zaten bizlerde bozulma olmadığı sürece bozulanlarla yollarımızda kesişmez.

Sonsöz: Suçlunun masumiyetini ispat etmesi için ilk önce suçlayanın suçu ve suçluyu ispet etmesi gerekir...
Kardeş Video Olmadan Hack Deme En Kötü İhtimal Gene Bi SS Koysaydın .. Böle Kimse İnanmaz .. Bence Bidahakine SS Veya Video Koy totos.gif

Sherlock

Kanıtsız suçlamalar yapmayınız.
Referans Adresler