Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yarın yeni yama gelcek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
arkadaşlar cahpter1 de oynayanlar bilir her hafta hatta bazen haftada 2 kez yama gelirdi ama chapter 2 çıkalı haftada 1 bazen geliyor yada ayda 1 geliyor yamalar yarın yeni bir yama gelcek hayırlı uğurlu olsun

keşke chapter 3 gelse ama ozamanda yılda 1kez yama gelme olasılığı var Big GrinBig Grin
bilgi nerden ?
futbol eventi son gün 15 temmuz diyorya sitede
Chapter 3 diye birşey yok zaten biz kore warrocka geçtik sadece onların item ve mapleri daha fazla ve Nexon'da.Futbol eventı için 3 mblık bir patch gelebilir Smile
Sanmıyorum chapterlara bağlı olduğunu
lobideki banneri kaldırırlar Oyun dosyasından bi kaç dosyanın değerini ve yerini değiştirirler al sana yama.
tam hatırlamıyorum ismini ama haritanın birinde Episode 3 yazıyordu yanı chapter 3 demek geleceğinin bir habercisi olabilirmi ama şimdi gelecek demiyorum tabikide keşke cahpter1 e dönsek Big Grin
futbolla ilgili şeyler kalkar hacklerin kapışması için yeni geniş bir map gelir olur biter Big GrinBig GrinBig Grin
Chapter 3 gelir belki yıllar sonra
(07-14-2010 10:21 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]futbolla ilgili şeyler kalkar hacklerin kapışması için yeni geniş bir map gelir olur biter Big GrinBig GrinBig Grin

Hack_Marien diye map çıkarmış Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Futbol patchi kalkar o kadar.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler