arkadaşlar gerçekten başlıktaki gibi nereye gidiyo bu oyun,
adam gibi oyniyan kişi bi elin parmaklarını geçmiyo herkez wall hack.cross hack daha niceleri...
aslında böyle adamları bulup dövmek lazım ya neyse

aslında pre almayı bırakabilriiz veya k2 ye topluca ticket atabiliriz ne dersiniz ?
Gittiği bi yer yok kaç yıldır aynı .... neyse
Daha öncede söylenmişti bu.. Bunlardan kurtuluş yok malesef

ama gmler adam gibi görev yapmıolar eskiden gene oyunda daha fazla dolanp odalara fln giriolardı şmdi görmüorm
hilesiz oynuyoruzda ne oluyor 2 kere üst üste adam vurunca wall sın demeye başlıyorlar bunları diyende hep yüksek lwl adamlar düşük lwl lere vurulmayı hazmedemiyor. Aylarca seri exp kasıyorlar ayda 1 kere oyun oynuyorlar onda da yenilince iftira atmaya başlıyorlar. Hile yapan yok değil ama herkeze hile yapıyorsun dememeleri lazım bilip bilmeden iftira atmamaları lazım
hile olan o kdr çok adam var ki bu çok açıkça görülüor wh oldkları falan ses kasıo dieceksn ses yapmıosun bug olmayan yerde duruo gene adamlar gelp vuruo direk üstüne bariz belli ediolar olmayana dien çk var dğru
Nere gittiğini bizde bilmiyoruz

Adama diyoruz wallsın inkar ediyo ispat ediyoruz direk uçmaya başlıyo zaten

Uçanı kosanı anlıyorum onlara okadar kızmıyorum Asıl lvl kasmıs amcacıklar acmıslar wall yada sp acmıslar oh ne guzel adam elınde m134 durmadan kosuyor ben silahsız pesinden gidemiyom ıcerı gırmeden 134 calıstırıp dırek adamlara donuyor sankı karsı takımı o yerlestırdı asıl terbıyesız bunlar açık şekilde uçanlar bunlardan daha kişilik sahibi..
Birde karşı takıma sövene kadar hileciye kick vermeyenler yada y demiyen lvl kasmıs ezikleri var..(Bu arda 40 - 51 iki charım var )
Kısacası oyun bitti artık sıktı okadar bezdirdi ki haftada 1 saatten fazla girmiyorum..4-5 aydır..