Şimdi öncelikle bilgisayarı ilk açtığımda sorunsuz giriyorum warrocka giriyorum.Oyun oynarken tam donuyor bilgisayar bir kaç kere bazıları geçiyor ama çoğunda bilgisayar kendi kendine reset atıyor ondan sonra tekrar bilgiyara giriş yapmak için en az 30 dakka-1 saat uğraşmam gerekiyor.Neden olabilir?
İşletim sistemim:Xp
Bilgisayar Özelliklerim:
İşlemci:İntel ® Core™2 Quad Cpu Q9400 2.66 Ghz 4 çekirdekli
2 gb ram
Ekran kartım:NVIDIA GeForce GTX 260 896.0 MB
Windows 7 yüklesem geçer mi sorunum yardım eder misiniz?
Virüs Girmiş olabilir

bana oluyordu aynısı..
Formatla düzelmişti..
Ama msn - wr - müzik programlarını aynı anda açmamaya ozen goster..
Sorun fanında da olabilir.
Cok ısınıyordur.
Sonra gidip fanı değiştirdim suan bi sorunum yok.
Format olmazsa fanı değiştir.
(07-12-2010 08:22 PM)Ncasource Yazılan: [ -> ]Virüs Girmiş olabilir 
Nod 32 yle virüs taraması yaptım bulamadı bir virüs
(07-12-2010 08:24 PM)xgangst4r Yazılan: [ -> ]bana oluyordu aynısı..
Formatla düzelmişti..
Ama msn - wr - müzik programlarını aynı anda açmamaya ozen goster..
Sorun fanında da olabilir.
Cok ısınıyordur.
Sonra gidip fanı değiştirdim suan bi sorunum yok.
Format olmazsa fanı değiştir.
Format uzun iş kısa bir çözüm yok mu?
Ayrıca bir şey almayada gidemem yazlıktayım ve buralarda bilgisayarcı yok adam gibi..
Arkadaşlar bendede şöyle bir problem var Warrock oynarken oyun birden bire kapanıyor ama hata veya herhangi birşey vermiyor işin tuhafı oyunu normal olarak kapattığımda pc de hafif bir kasma oluyor 4-5 dakika...Böyle kapandığında ise sanki oyunun bütün izleri siliniyor pc den hiç girmemişim oyuna gibi oluyor ve pc kasmıyor çözemedim gitti virüs demeyin çünkü 2 kere format attım ve oyunu baştan yükledim...

Kendılıgınden kapanıyosa fan ısınıyodur..
(07-12-2010 08:28 PM)xgangst4r Yazılan: [ -> ]Kendılıgınden kapanıyosa fan ısınıyodur..
Ne yapabilirim bu konuda ? fan ı değiştirmek sorunumu çözermi ?
1. Bilgisayarı yeniden başlatın.
2. Bilgisayar yeniden başlatılırken, Windows Gelişmiş Seçenekleri ekranını görene dek üst üste F8 tuşuna basın.
3. Ok tuşlarını kullanarak En Son İyi Yapılandırma (çalışan en son ayarlarınız)'ı seçin ve sonra ENTER tuşuna basın.
4. İşletim sistemini seçmeniz istenirse, ok tuşlarını kullanarak işletim sistemini seçin ve ENTER tuşuna basın.
yukardaki işlemlerle bilgisayarın sorunsuz çalıştığı döneme geri döner
(07-12-2010 08:31 PM)deeaaddlly Yazılan: [ -> ]1. Bilgisayarı yeniden başlatın.
2. Bilgisayar yeniden başlatılırken, Windows Gelişmiş Seçenekleri ekranını görene dek üst üste F8 tuşuna basın.
3. Ok tuşlarını kullanarak En Son İyi Yapılandırma (çalışan en son ayarlarınız)'ı seçin ve sonra ENTER tuşuna basın.
4. İşletim sistemini seçmeniz istenirse, ok tuşlarını kullanarak işletim sistemini seçin ve ENTER tuşuna basın.
yukardaki işlemlerle bilgisayarın sorunsuz çalıştığı döneme geri döner
İşte reset attıktan sonra 5 tane seçenek çıkıyor karşıma senin dediğinde onlardan biri hep öyle yapıyorum ama devam ediyor reset atmaya..
(07-12-2010 08:28 PM)xgangst4r Yazılan: [ -> ]Kendılıgınden kapanıyosa fan ısınıyodur..
bendede oluyor ama bazen fan mı ısınıyo fan ın ısınıp ısınmadığına nerden bakabilirim ?