Dünya Kupası'na Başlarken Almanya 1 Akvaryumun İçine Ahtapot Koydu Ve Almanya'nın Bayrağını Ve Her Maçtaki Rakibinin Bayrağını Koyan Almanlar Her Maçı Kazandı Ve En Sonunda İspanya Vs Almanya Maçında İspanya Bayağını Seçen Ahtapot İspanya Almanya Yenerek Ahtapotu Öldürdüler
İşte O Ahtapot .
![[Resim: 19628317.jpg]](http://img153.imageshack.us/img153/8049/19628317.jpg)
Öldürüldü mü? Kaynak verir misin? Bulamadım hiç bir yerde böyle bir haber. Böyle birşey yapmış olmalarına inanmak istemiyorum. Kaynak lütfen.
Kaynak NTV Spor + Lig TV . Yetermi ?
Yetmez. Gözümle görmem gerek.
O ahtapot öldürülmüşse ispanya hopllanda maçını hangi ahtapot yaptı , yalan haber bunlar

ispanya hollanda maçınıda bu ahtapot yaptı.Koskoca müzedeki ahtapot öldürülürmü.
Ya inanmassan inanma ben gördüm ntv spor da ve lig tv de .
(07-12-2010 02:44 PM)Mehmet Eşdoğan Yazılan: [ -> ]Ya inanmassan inanma ben gördüm ntv spor da ve lig tv de .
Konu açarken ve bir şeyler iddia ederken kaynak koyman lazım. Sen kimsin ki ben senin her dediğine inanıyım? Tanımıyorum, etmiyorum...
Sana yol gösteriyim..
"İnternette kaynak bulamadım. Yeni bir haber olduğu için henüz yok." (: Sevilen ve sayılan insan yapar bu seni benim gözümde. Ama tabii bunu herkes hak etmez. Bunu sana başkasının dememesi lazımdı.
Konu için teşekkürler. Umarım bazı şeyleri düzeltirsin.
(07-12-2010 02:39 PM)Francash Yazılan: [ -> ]Evet ben de duydum bu ahtapotu yazık oLmus bu kadar insanLıktan cıkmaLarı gercekten yazık 
Demekki Almanlar'da Vahşi İnsanlar..