Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: struvel Hack
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar sabah marien e girdim gayet herşey güzeldi taki struvel adlı oyuncu premium olmadığı halde k1, tmp9 ve gold mp7a1 aynı anda kullanıncaya kadar hemen siteden baktım adamın eşyalarına 5. sloth varmı diye http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q...me=struvel gördüğünüz gibi yok yada alttaki ss ye, bakın yok adam da 5.sloth sonra ben bunu odada söyleyince kıvırmaya başladı bu tabi yok g1 le aldımda yok arkadaşın charıda felan sorna 5. sloth u kapattı çok video aldım ama 5. sloth çalıştırmadı ve sorunda yakayı ele verdi wh olarak izleyin adama kutunun arkasından sıkarak geliyor işte video bana hak vereceksiniz zaten oylama yapınca anında atıldı odadan Big GrinBig Grin

Video donuk donuk gösteriyor bir türlü doğru dürüst izleyemedim. 5.slot g1 de gösteriyormu hiç farkına varmadım Smile
donmasının sebebi senin bağlantında kaynaklanıyor ve evet 5. sloth g1 de yok
Aynen Video Donuk Gösterior . Ss.gif
bunu kanıtlayamazsın.bi el TMP yi bi elde k1 i seçiyor olabilir. Smile
(07-12-2010 01:07 PM)xgangst4r Yazılan: [ -> ]bunu kanıtlayamazsın.bi el TMP yi bi elde k1 i seçiyor olabilir. Smile

zaten bu videoda wh yi göstermek istedim size 5. sloth i ise sabahki oynayanlar biliyor Ss.gif
Referans Adresler