Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MvP vs Nca + Seferberlik Kadrosu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Tebrikler. Ellerinize sağlık.
(07-10-2010 01:58 AM)CreedyBoy Yazılan: [ -> ]
(07-10-2010 01:50 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Tebriks fena maçlar olmuş Big Grin

" tebriks " ? Türkçe'ye biraz daha özen gösterelim lütfen.m045.gif

Genel tabirimdir abicim zaten Türkçedir yabancı bir dilden alıntı yoktur s eki kendime has olduğundan genelde arkadaşlarımada böyle hitap ederim güzel bişey yaptıklrında Smile sinanı çağrıştırıyoum Smile
Bunu bilmeyen kişiler (mesela ben) o "s" yi ingilizcenin çoğul eki gibi algılayabilir.Her konuda da böyle açıklama yapmak mecburiyetinde kalabilirsin.Bundan dolayı kullanmamanı tavsiye ediyorum.beyfendi
(07-10-2010 02:20 AM)CreedyBoy Yazılan: [ -> ]Bunu bilmeyen kişiler (mesela ben) o "s" yi ingilizcenin çoğul eki gibi algılayabilir.Her konuda da böyle açıklama yapmak mecburiyetinde kalabilirsin.Bundan dolayı kullanmamanı tavsiye ediyorum.beyfendi

Tabi aslında birazcık o anlamıda çağrıştırmıyor değil hani tebrikler anlamına geliyor gibi aslında buda şimdi çekti dikkatimi bi problem yarattıysam özür dilerim tabiki dikkate alacağım bu uyarıyı Smile
Tebrikler MVP Smile Seferbelik kadrosu da ney? Big Grin
Tebrikler.

TaTy

mvpc0ach daki Furkanmıydı o hâlâ klavyeyi çaprazmı tutuyor ARTİST
(07-10-2010 10:12 AM)Black Yazılan: [ -> ]mvpc0ach daki Furkanmıydı o hâlâ klavyeyi çaprazmı tutuyor ARTİST

Yok Metin abi artık çarpraz değil ters tutuyomuş Nihocan Sağolsun onun istikbaratından aldım Smile
Tebrikler her iki takımada .
Tebrikler her 2 tarafada.. 8v8 ne kasmıştır ya Smile nasıl dayandınız
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler