Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkınızı helal eyliye
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
10Temmuz saat 04.00 sularında arabaya atlayıp çanakkale yolcusuyum..
Bu tatilden gidip de geri dönememek var geri dönüpde tırın altında kalmak var.. Hayat 2 kuruşluk zaten ön tarafına bakarsın sefalet içinde bir hayat,arka tarafına bakarsın kötülük içinde bir hayat falan filan..

beni tanıyan veya tanımayan ; benim tanıyıp tanımadığım kim varsa haklarınızı helal edin araba sonuçta saniyelik işi vardır .. Bu saate TS de çoğu kişi yoktu .

Tekrar hakkınızı helal edin,gideceğim yerde TTNet amcalar oraya kadar hat çekememişler başaramadılar galiba Smile

Tatil 2 hafta yaparım geri gelrim , o süreye kadar olan bitenleri unutmayın soracam hepinize tek tek Smile

Şimdiiii : Kim charımı istiyo Big Grin
vermicem^^
Helal olsun !
-Ayrıca şu küçük yazıda gözümden kaçmadı değil he victory.gif Wink Smile
-Ama çok istiyorsan bana verebilirsin Big Grin
Bi kefen paranı vermediğin kaldı Big Grin
(07-10-2010 01:13 AM)nihocan Yazılan: [ -> ]Bi kefen paranı vermediğin kaldı Big Grin

Adam saat kaçta çıkçağını bile söylemiş baksana Big Grin öğlen 4 mü sabah 4 mü ? Smile
hayırlı yolculuklar usta dikkat et kendine Smile
İyi yolculuklar sana.
iyi yolculuklar Asker!
Vayyy bee millet teker teker tatile biz burda staj ohh ne ala memleket Smile şaka şaka iyi tatiller kardeşim benim yerime güzelce çim denizde Big GrinBig Grin
Kendine iyi bak alican kaybolmaaaa DOST
iyi yolculuklar.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler