Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Meteor Çarptı...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet Sayın Wtr izleyicileri yine ben Tongue

Bu gün yine ; manyak,sıradışı,ilginç,şaşırtıcı, delisapık bi haberle karşınızdayım...

KHALİYE METEOR DÜŞTÜ !!! Evet yanlış duymadınız Khaliye Derbaran günlük eğitimi sırasında meteor düştü.Sayın seyirciler kaktüs gezegeninden geldiği düşünülen meteor Khalide 3 saat boyunca yer çekimini yok etti ! Eğitim sırasında neye uğradığını şaşıran Derbaran askerleri duvarda yürüyen medici görünce şaşkına döndü. Konuyu gizli tutmaya çalışan Derbaran hükümeti amatör bir kamera tarafından çekilen görüntünün elimize geçmesine engel olamadı işte o kare...

[Resim: screenshot052r.jpg]

Olay yerinde inceleme yapan ekipler daha önce böyle bir meteorla karşılaşmadık 2 saat boyunca meteora ulaşmaya çalıştık ancak ayaklarımızı yere basamadığımız için meteoru alamadık dediler...Sonunda şans eseri yakınlarda bulunan Japon sumo takımı'nın üyelerinden yardım istendi sıfır yer çekiminde bile yere basabilecek ağırlıktaki Sumo Meteoru izole bir kutuya koymayı başardı...

Ben Muhabiriniz Sinan Yüksel bir haberi daha size sunmanın mutluluğu içerisindeyim beyfendi
Çok güzel yakalamışsın.Bu arada o kişiliksizi merak ettim.
(07-09-2010 10:06 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Çok güzel yakalamışsın.Bu arada o kişiliksizi merak ettim.

Merakına değmeyecek kadar kişiliksiz kardeşim Wink
Hehehe Big GrinBig Grin
Gızı güzel benzetiş meteorBig Grin
(07-09-2010 11:54 PM)Kıbrıslı Alper Yazılan: [ -> ]Gızı güzel benzetiş meteorBig Grin

Kızı meteora benzetmedim Big Grin kız meteorun etkisi sonucu yer çekiminden bağımsız duvarda yürüyor ALLAHIM SANA GELİYORUM Big GrinBig GrinBig Grin
İşte basın ruhu budur. Haberlerin devamının gelmesi dileğiyle Big Grin
güzel uydurmuşsun Big Grin
Referans Adresler