Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MvP vs VIP
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Sherlock

1.Kyhber da benim de hiç beklemediğim şekilde galip geldik ; doğrudur Savaş düştü ama oradan bile çevireceğinizi düşünmüştüm açıkcası.

2.Kyhber da Orçun'un komşusu girdiği an bize söyledi 2 el oynadı zaten o ellerde de maçın akışına etki edecek bi'durum yapmadı ve çıktı.

Sonuç olarak 3 fark oldu ; Onu da Savaş'ın düştüğü ellere sayarsak (Savaş olunca kesin olarak eli alacağınızı varsayıyorum madem öyle diyorsunuz ) berabere diyebiliriz.

İki ekibi de kutlarım.
Olay yenmek yenilmek değil arkadaşlar.Biz yenmişiz siz yenmişsiniz , oyunda zevk aldık mı ? aldık.Gerisi boş.
khalı çok zevklıydı çok gulduk Big Grin benım sesim kısıldı ama olsun
Tebrik ederim khyber onların map yenmişseniz tamamdır Big Grin
Tebrikler Her İki Takımada.
Tebrikler.
Tebrikler MvP..
tebrikler
(07-09-2010 07:17 PM)CreedyBoy Yazılan: [ -> ]Olay yenmek yenilmek değil arkadaşlar.Biz yenmişiz siz yenmişsiniz , oyunda zevk aldık mı ? aldık.Gerisi boş.

kesinlikle bende böyle düşünüyorum, sizi ben şu oyunda kardeşim gibi görüyorum yenmek yenilmek mühim değil ama yenme hırsı gibi birşeyler sezdim 1 kaç diyalogdan ötürü söylüyorum bunu, bizim aramızda bu olmamalı biz birbirimize yakın clanlarız, diğerleri gibi yalandan esen,sıcak esen, sanal alemde bir şeyleri kanıtlamaya çalışan kişiler değiliz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler