halla halla oyun düzelmesse kim bırakacak ne demek oyun açılamayacağına göre herkez bırakcış olacak

ki böyle bişe olacağını sanmıyorum en yakın zamanda düzelir belki bu sayede hackler de kalkar 10 gün felan

Belki Canım İstedi Sordum Şimdi Nie Ortamı Geriosun .
(07-09-2010 11:42 AM)micheall Yazılan: [ -> ]halla halla oyun düzelmesse kim bırakacak ne demek oyun açılamayacağına göre herkez bırakcış olacak
ki böyle bişe olacağını sanmıyorum en yakın zamanda düzelir belki bu sayede hackler de kalkar 10 gün felan 
Bak Görüyonmu Herkes Saçma OLdugunu Biliyor..Ayrıca Ben Germiyorumki Ortamı Senın Apaçık Post Kasıyorsun Forumdada Yasak Bildiğim Kadarıyla Uyarıyorum (Hiç Bir Site Görevlisi Çevrimiçi Değil Heralde)
Alt Tarafı Oyunu Kimler Bırakıcak Dedik Bunda Ne Var !
(07-09-2010 11:46 AM)Mehmet Eşdoğan Yazılan: [ -> ]Alt Tarafı Oyunu Kimler Bırakıcak Dedik Bunda Ne Var !
Tamam..Post Kasmandan Geçtik,Hiç Sorunun Ne Kadar Saçma Oldugunu Fark Etmıyorsun? Oyun Duzelmezse Herkez Mecbur Bırakacak

Yoo Herkez Mecbur Bırakıcak Die Bir Kaide Yok

(07-09-2010 11:51 AM)Mehmet Eşdoğan Yazılan: [ -> ]Yoo Herkez Mecbur Bırakıcak Die Bir Kaide Yok 
Eee Kendin Diyorsunya Oyun Böyle Kalırsa Diye.Böyle Kalırsa Kim OYUNA Girip Oynuyabilecek? Böylece Bırakacaklar
Bazıları Oyuna Girebilior Kardes .
(07-09-2010 11:55 AM)Mehmet Eşdoğan Yazılan: [ -> ]Bazıları Oyuna Girebilior Kardes .
Giremiyenler Bırakıcak

Zaten Tahminime Göre Res Çektinmi Giremezler Diye Tahmin Ediyorum
Neyse Ben Çıkıyorum Bilgisayara Dalıp Cumayı Kaçırmıyım..Bu Aradad Tamam Sen Haklı Ol Kimi İstiyorsan O Bıraksın

Ben Bıktım Anlatmaktan Sen Hala Zor Ediyon Anlamamaya