Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: s0ftouch hacker
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar bu adamın forumda ss i olduğunu söylediğim halde hala bu adamı ısrarla odadan atmayan hatta clana alan arkadaslar var.açılan konuyu araştırdım buldum forumdan.odalarda gördüğümüzde odalarda tutmayalım böyle karaktersizleri.

http://forum.warrocktr.com/Konu-s0ftouch...uch+hacker
Bunun farkındaydım ama elimde kanıt yoktu.Hatta Clanımdan birkaç kişiye söyledim.
(07-09-2010 04:40 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Bunun farkındaydım ama elimde kanıt yoktu.Hatta Clanımdan birkaç kişiye söyledim.

sizin clanda mı ?
Yok değil.Gelemez zaten bizim clana.
işşallah bunun clanından birileri vardır forumda.dengesizin biri de şu an hack yok diye savunuyor adamı,atmıyor deli oldum gece gece.

adamın silah listesine bakarmısınız.sizce bunları g1 ile mi aldı ?

http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q...e=s0ftouch
Bide bana hack deyip duruyodu adama bak kendisi hackmiş Big Grin
Çar çalıntıdır büyük ihtimal . O kadar para yatırılan çarda hack açmak delilik olur herhalde .
(07-09-2010 08:45 AM)furkiabi Yazılan: [ -> ]Çar çalıntıdır büyük ihtimal . O kadar para yatırılan çarda hack açmak delilik olur herhalde .

Kaç aydan beri çalıntı olarak başkası oynuyor acaba ?
Ben hep odadan atıyorum duvar hilesi ni açtığını fark ettiğimden beridir

Aynen Orti bu haysiyetsizi koruyanlarda çıkıyordu tam hatırlamıyorumda hakeret , küfür edenlerde olmuştu heralde
Ayrıca Ben Forum'da ss'si olduğunuda bilmiyordum sayende Öğrendim ^^ savunanlarada yönlendiririm Forum'daki konuya ne kadar ahmaklık yaptıklarınıda görürler

Ayrıca FurkiAbi kullanıcı İmzanızdaki yazıya gözüm takıldı çar değil char İngilizce bir kelime char diye kullanamazsınız Kırma Bir Dil Olmaması İçin Türkçesi Karakter Abi değildir Ağabeydir !

'' YA OLDUĞUN GİBİ OL YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL ''
Mevlana Hazretleri !
olabılır fakat dengesiz gibi kelımeler bır gelen moda yakışmıyor hocam beyfendi
bu sabah odada gördüm hack diyorum kimse tınlamıyor birde utanmadan bana benmi hackim senmi wall ı kapa demeye başladı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler