08-12-2010, 10:40 PM
10-06-2010, 03:21 PM
Sonunda 1 tane sw buldum
D
D10-07-2010, 04:04 PM
ya arkadaşlar birisi karakter verebilirmi xD
10-14-2010, 01:00 PM
vent kapalı suan ?
11-17-2010, 10:40 PM
Kurulumu:
Arkadaşlar resimle uğraşmak istemediğim için basitçe adım adım anlatacağım.
Öncelikle http://www.ventrilo.com/dlprod.php?id=1 burdan indiriyoruz.(en altta I agree var ona tıklıyoruz)
Ardından 3.5mb civarındaki setup bilgisayarımıza iniyor setup'ı kurmak çok basit hiç bir şeye dokunmadan Next Next diyoruz.
Kurulumdan sonra Masaüstünde Ventrilo simgesini görüceksiniz. Ona tıklıyoruz. Genellikle ilk kurulumdan sonra Ventriloyu acarken bir pencre çıkar size ventrilonun sitesine girmek isteyip istemediğinizi sorar, siz hayır diyip geçin.
Ardından.
User Name'e tıklıyoruz. New seçeneğine tıklıyoruz. Ve nick'imizi yazıyoruz. OK diyip çıkıyoruz.
Server'a tıklıyoruz. Tekrar new'e tıklıyıp Nickimizi birdaha yazıyoruz.
Hostname or IP :vent.warrocktr.com
Port: 3784
Pass:wtrwtr
OK diyip çıkıyoruz. Ardından sağ tarafta Connect'e tıklıyıp sunucuya bağlanıyoruz. "CTRL" tuşuna basarak konuşuyoruz.
D.N: Birisi konuşurken siz konuşmayın aşırı bir ses dalgalanması olur. Azar işitirsiniz.
D.N1: IP-Port her server'a göre değişir. Genellikle Pass olmaz.
D.N2: Sağ Tarafta Comment bölümünden isminizi yazarsanız sesiniz daha çabuk tanınır.
D.N3: Ventrilo kesinlikle oyunda lag oluşturmaz sadece Ventrilo'da ping oluşur buda sesinizin 1 - 2 sn geç gitmesini sağlar.
Arkadaşlar resimle uğraşmak istemediğim için basitçe adım adım anlatacağım.
Öncelikle http://www.ventrilo.com/dlprod.php?id=1 burdan indiriyoruz.(en altta I agree var ona tıklıyoruz)
Ardından 3.5mb civarındaki setup bilgisayarımıza iniyor setup'ı kurmak çok basit hiç bir şeye dokunmadan Next Next diyoruz.
Kurulumdan sonra Masaüstünde Ventrilo simgesini görüceksiniz. Ona tıklıyoruz. Genellikle ilk kurulumdan sonra Ventriloyu acarken bir pencre çıkar size ventrilonun sitesine girmek isteyip istemediğinizi sorar, siz hayır diyip geçin.
Ardından.
User Name'e tıklıyoruz. New seçeneğine tıklıyoruz. Ve nick'imizi yazıyoruz. OK diyip çıkıyoruz.
Server'a tıklıyoruz. Tekrar new'e tıklıyıp Nickimizi birdaha yazıyoruz.
Hostname or IP :vent.warrocktr.com
Port: 3784
Pass:wtrwtr
OK diyip çıkıyoruz. Ardından sağ tarafta Connect'e tıklıyıp sunucuya bağlanıyoruz. "CTRL" tuşuna basarak konuşuyoruz.
D.N: Birisi konuşurken siz konuşmayın aşırı bir ses dalgalanması olur. Azar işitirsiniz.
D.N1: IP-Port her server'a göre değişir. Genellikle Pass olmaz.
D.N2: Sağ Tarafta Comment bölümünden isminizi yazarsanız sesiniz daha çabuk tanınır.
D.N3: Ventrilo kesinlikle oyunda lag oluşturmaz sadece Ventrilo'da ping oluşur buda sesinizin 1 - 2 sn geç gitmesini sağlar.
12-15-2010, 10:02 PM
ya ben bişw anlamadım zaten oyun kasıo 

01-14-2011, 02:34 PM
emre abi bn ventilo yu indirmedimm simdi indirsemm bana ıp vere bilirmsmn

01-25-2011, 09:01 AM
deneme
01-28-2011, 06:37 PM
Vent kapalı mı şuan?