Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Legend Brothers clanından bir ayıp
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba beyler demincek oyundayken legend brothers clanından bir kaç kişi clan odasına geldi odada tek ben vardım oyun içinde bir clandaşlarının bana lag demesi yüzünden odadan atıdım.Lb clanın böyle iyi kaliteli oyuncular yetiştirdiği için tebrik ediyorum böyle giderlerse çok başarılı olurlar!Ss.gif Bu konuyu açmadan önce bayağı bi düşündüm sonra açmaya karar verdim.Önemli olan benim odadan atılmam değil onemli olan lag olmadığım halde lag deilmesi ve odamızın çalınması..bir oda için yapılacak şeymi bu

LB bu kadrosuyla gurur duymalı..gerçekten çok kaliteli oyuncu almışlar clanlarına..
rainal
hades064
trpolic3
parkecim
xkinglion
LB klanı veya oyuncuları nedense hep bu konularla gündemde
Klan liderlerinin köklü bir değişiklik yapması lazım bence klanın düzelmesi için..
Yazık m045.gifm045.gif
(odadan attıkları için değil arkadasın soylediği 'odamızı çaldılar' lafı için soyledim yanlıs anlasılmasın)
Aynen odadan attıktan sonra isimi falan değiştiler hata 6.oda bakabilirsin biz yarın o clandan bir kişiye aynı hatayı yapsak nasıl olur?
Biliyorum 30dk once falan oda rainal'deydi bir oda için yapılmaz bence bu davranış.Ben bu tür konulardaki ismi geçen herkesi not ediyorum odalarıma sokmamaya ozen gosteriyorum.Bence sende aynısını yap.
Referans Adresler