Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Need For Speed World
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Ben Bugun Başladım 5 Level Oldum 5. Levele Gecınde İngilizce Araba Açıldı Yazısı Geldi.O Açılan Arabayı Nasıl Alıcam Bir Yarım Edın..Select Drıver Dyıcıne Yenı Hesap Acıyor Ben 5 Levele Almak ıStıyorum Arabayı Yardım Edın Lütfen
Enter world yap charınla yukarda küçük bir ev işareti var diye safehouse adlı ordan car dealer a gir.
ben neden online oyniyamiyom Ss.gif arkadasta single player var multiplayer felan hepsi var bende tek single player var tikliyom bise olmuyor Ss.gif
(07-08-2010 04:31 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]Enter world yap charınla yukarda küçük bir ev işareti var diye safehouse adlı ordan car dealer a gir.

Saol Dediğin Yere Baktım Bir Günlük Audi Alabildim Big Grin
(07-08-2010 04:51 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]ben neden online oyniyamiyom Ss.gif arkadasta single player var multiplayer felan hepsi var bende tek single player var tikliyom bise olmuyor Ss.gif

Multiplayer oynayabilmen için 2 level olman gerekli.
herkes bakıyorum bu oyuna iyi sarmış Big Grin kaan topal paylaşmıştı sanırım setup dosyasını ama şifresi neydi rar dosyasının bilen var mı?
Dodge Challenger R/T 30 bin e alabilirsin 500 boost a kiralıyabilirsin Smile
Bende 350Z varTongue
(07-08-2010 05:09 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]herkes bakıyorum bu oyuna iyi sarmış Big Grin kaan topal paylaşmıştı sanırım setup dosyasını ama şifresi neydi rar dosyasının bilen var mı?

warrocktr.com olcak sifresi yanlis hatirlamiyosam olmazsa warrocktr dene
Referans Adresler