Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Veeey7 % ll3epl Swap yaparken ... (%100 gerçek)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
odaya girmeyi denedi ama oda kilitliydi ..
(07-08-2010 01:54 PM)mutofrans Yazılan: [ -> ]odaya girmeyi denedi ama oda kilitliydi ..

bla bla bla..

Konuyu warrockhit te de açtı aynı arkadaş,kaldırılması dakika sürmedi : )
Burada konu hala duruyor ilginç..
(07-08-2010 01:58 PM)~ Best Yazılan: [ -> ]
(07-08-2010 01:54 PM)mutofrans Yazılan: [ -> ]odaya girmeyi denedi ama oda kilitliydi ..

bla bla bla..

senin kafada bi anormallik var bence Big GrinBig GrinBig Grin

warrockhitde ifşa bölümü yasak herkez görsün diye açıyoruz orda böyle işfa bölümü olsa kaldırımazdı bu 1

2-Veeey denilen player kd si hergün 20 25 artıyor..

cqcde 0 8 ouynayan adamın kd 20 artıyor adama geçen niye swap ypaıyorsun diye sorduugmda swap ne demek kardeş diyordu gördü swapın ne oldugunu birazcık aklın varsa dahada konuya msj yazma
(07-08-2010 02:02 PM)€TO'O Yazılan: [ -> ]

bla bla bla..

warrockhitde ifşa bölümü yasak herkez görsün diye açıyoruz orda böyle işfa bölümü olsa kaldırımazdı bu 1

cqcde 0 8 ouynayan adamın kd 20 artıyor adama geçen niye swap ypaıyorsun diye sorduugmda swap ne demek kardeş diyordu gördü swapın ne oldugunu birazcık aklın varsa dahada konuya msj yazma

Bence sen bir gerizekalısın.

Ss'leri ne zaman aldığın bile belli değil.

Saçma sapan laflar söylüyorsun adamlara ne garezin varsa kanıtların da saçma sapan yeterli bir kanıt yok.

Birazcık mantıklı düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın.Ama nerdee Big Grin

Daha mesaj atmam konuya merak etme yeter sana bu kadar.
Yorumsuz sadece
Tartışma ortamı yaratmayın. Konu her an kitlenebilir
ben bişe anlamadım valla hala Big Grin
Arkadaslar adam ne yapıyosa yapsın size girip çıkan ne ben adamı adım gibi tanıyorum bu warrock un en delıkanlı en asıl en sözünbe güvenilir adamdır ytapmışsa yapmışım der yapamamışsada yapmamışım der ve onun diyeceği her sözede inanırım burda toplanmış 3 4 kişi adamı çekemıyorlar o kadar iyi ilerliyorkı kıskanıyorlar Tek Bi kelime diyorum çekemeyenler Anten Taksın Abe Sanada Başarılar dilerim Kafana Dert Etme Yarası Olan gucansın...!Saygılarla
(07-08-2010 01:38 PM)~ Best Yazılan: [ -> ]Peki odaya giripte skorlarını çekmeyi akıl edemedin mi Byçokbilmiş ??

Saçma sapan işlerle uğraşıyorsun amacın ne bilmiyorum ama bazen zekandan şüphe ediyorum doğrusu.

Battle group o kadar kolay değildir öyle oynamasını bilmezsen istersen cqc deki en iyi oynayan gelsin battle bilmiyorsa bir şey yapamaz azcık bunlarıda düşün.

İstersen bu ss leri ticket at banlanırlarsa ben de oyunu bırakacağım o kadar da eminim.

Bunların dışında veeey7 ye diyecek birşeyim yok bir ihtimal o kd yi swapla yapmış olabilir ama sürekli battle oynuyorsa bilemem ama cqc de kd si 2.50 den yukarı olan birçok kişi var bunu da unutmayın..

Zaten odada 11 kişi var sanki 2 kişi bir tarafta diğer 9 u karşı taraftaymış gibi konuşuyorsun girip baktınmı düşük lvl lerin hepsi karşıdamıydı ??

(07-08-2010 02:06 PM)~ Best Yazılan: [ -> ]
(07-08-2010 02:02 PM)€TO'O Yazılan: [ -> ]

bla bla bla..

Bence sen bir gerizekalısın.

Ss'leri ne zaman aldığın bile belli değil.

Saçma sapan laflar söylüyorsun adamlara ne garezin varsa kanıtların da saçma sapan yeterli bir kanıt yok.

Birazcık mantıklı düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın.Ama nerdee Big Grin

Daha mesaj atmam konuya merak etme yeter sana bu kadar.

(07-08-2010 02:11 PM)prado44 Yazılan: [ -> ]Arkadaslar adam ne yapıyosa yapsın size girip çıkan ne ben adamı adım gibi tanıyorum bu warrock un en delıkanlı en asıl en sözünbe güvenilir adamdır ytapmışsa yapmışım der yapamamışsada yapmamışım der ve onun diyeceği her sözede inanırım burda toplanmış 3 4 kişi adamı çekemıyorlar o kadar iyi ilerliyorkı kıskanıyorlar Tek Bi kelime diyorum çekemeyenler Anten Taksın Abe Sanada Başarılar dilerim Kafana Dert Etme Yarası Olan gucansın...!Saygılarla
~ Best ve prado44 hakaretten 3'er gün banlandınız.

Tartışmaya gittiği için konu kilit..
€TO'O seni unutmuşum , sende 1 günlük uzaklaştırıldın.

Kural 2-) Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak vede karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır.
Kural 14-) Kurallarımız bellidir vede herkes için geçerlidir. Hiç kimse bu siteye zorla getirilmiyor. Herkesin özgür iradesi ile geldiğine inanıyoruz. O sebeble kurallarımızı beğenmeyenler sitemize girmek zorunda değildirler. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi sitemizde düşünce özgürlüğü vardır.

Sherlock

Faruk gerekeni yapmış.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler