Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TS İle ilgili [Adminler Lütfen bakın ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bugün oyunda wolfhell diye biriyle karşılaştım ve wall hack oldugunu düşündüm. wall dedım. Ts ye gel dedı Kendi kanalına çekti ve ağıza alınmayacak küfürler etti. Admin Lobby de Ferudun abiyi buldum ve küfür eden kişiyi şikayet ettim.. Sonuçta ikimizide kalıcı olarak banladı. Lütfen bu konularda biraz seçici ve dikkatli olalım.. Hiçbirşey yapmadıgım halde banlandım Dikkat lütfen. Bu arada ts'deki banın açılma ihtimali var mı ?

Girerken Şu hatayı veriyor : <17:04:02> You are banned permanently.
<17:04:02> Failed to connect to server
banlayan admin açabilir galiba.
(07-07-2010 11:23 PM)b3ngeldimm Yazılan: [ -> ]banlayan admin açabilir galiba.

Bütün Adminler Açabilir.
Simdi bu durumda kimin hakli kimin haksiz olduguna ts adminleri karar veremez ama sizi banlayan admin buraya bi aciklama yapcaktir kendisi suan olmadigi icin bu konuyu ileride tekrar acarsan sevinirim..

Sherlock

Olay Ferudun beyde.
Sen niye banlandın onu anlamadım
Kardeşim bilmiyorum vallaha Ferudun abi sorunu çözmek için ikimizide banladı ama hiçbirşey sormadı soruşturmadı direk banladı... Ss.gif
(07-07-2010 11:10 PM)leqendoo Yazılan: [ -> ]Bugün oyunda wolfhell diye biriyle karşılaştım ve wall hack oldugunu düşündüm. wall dedım. Ts ye gel dedı Kendi kanalına çekti ve ağıza alınmayacak küfürler etti. Admin Lobby de Ferudun abiyi buldum ve küfür eden kişiyi şikayet ettim.. Sonuçta ikimizide kalıcı olarak banladı. Lütfen bu konularda biraz seçici ve dikkatli olalım.. Hiçbirşey yapmadıgım halde banlandım Dikkat lütfen. Bu arada ts'deki banın açılma ihtimali var mı ?

Girerken Şu hatayı veriyor : <17:04:02> You are banned permanently.
<17:04:02> Failed to connect to server

Buraya konu açmadan önce açmış olduğum konuyu takip edebilirdin ama her neyse buyrun cevabım burada
Bu arada konuyu açtığım zamanadda bakarsanız sevinirim.

Sevgilerle...
Ferudun abi zaten duyurularda küfür konusunda çok ciddi konuştu. Kim olursa olsun her 2 tarafıda banlıyacak. Daha dikkatli olmalısın. En azından kayıt alabilirdin. Modemine reset at tekrar girmeyi dene
Referans Adresler