Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beğendiğiniz konular Facebook'da
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
WarrockTR Forumlarından bundan sonra beğendiğiniz ve arkadaşlarınızında görmesini istediğiniz konuları FaceBook profilinizden paylaşabilirsiniz.

Konunun hemen sağ üstünde bulunan " Facebook Paylaş Butonu "na tıkladığınıda açılan pencerede kullanıcı girişi yaptıktan sonra " Paylaş " butonuna bastığınızda anında Facebook profilinizde görünmeye başlar.

Ayrıca sayfanın üstünde görmekte olduğunuz mavi bar sizlere kolaylık olması için eklenmiştir, daha geliştirilecektir.
Kaan abi mükemmel çalışmalar var böyle devam edin Smile
teşekkürler...
Kaan abi imza bölümünden sonra anasayfa ve ondan sonrada bu çok kaliteli çalışmalar küçük olsan alnından öperdim Big Grin Topal Fan Club stayla Big Grin victory.gif
(07-07-2010 01:25 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]WarrockTR Forumlarından bundan sonra beğendiğiniz ve arkadaşlarınızında görmesini istediğiniz konuları FaceBook profilinizden paylaşabilirsiniz.

Konunun hemen sağ üstünde bulunan " Facebook Paylaş Butonu "na tıkladığınıda açılan pencerede kullanıcı girişi yaptıktan sonra " Paylaş " butonuna bastığınızda anında Facebook profilinizde görünmeye başlar.

Ayrıca sayfanın üstünde görmekte olduğunuz mavi bar sizlere kolaylık olması için eklenmiştir, daha geliştirilecektir.

Kaan arada sırada birazda uyu DOST Biraz yavaş git maşallah hiç durmuyorsun, ellerin dert görmesin bu arada beyfendi
Kaan abi bunları aydınlık temayada ekleyebilir misin?
WTR Belediyesi Çalışıyor =)
Teşekkürler Smile
(07-07-2010 02:08 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]WTR Belediyesi Çalışıyor =)

Belediye çukuruna düştüm çıkmıyorum siteden Big Grin
Çukur'un SS'ini çek bana gönder =)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler