Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Win XP için Aero (Vista) Temaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Internette dolaşırken bir çok vista teması gördüm bir arşiv'e rastladım bu giflerden thema seçip benden "SADECE" ÖM ile isteyebilirsiniz Xp nin sıkıcı temasından bunaldıysanız bunlar tam size göre Smile

[Resim: axmzhh.gif]
teşekkürler ama xp de vista vin7 vb temalar kasmaya yol açar Smile sonrada oyun niye kasıyor diye sorarlar Smile)
(07-07-2010 01:12 PM)hllyldz Yazılan: [ -> ]teşekkürler ama xp de vista vin7 vb temalar kasmaya yol açar Smile sonrada oyun niye kasıyor diye sorarlar Smile)

Katılıyorum görüntü için ram yemeye ne gerek var Smile Ama isteyen kullanabilir tabi
(07-07-2010 01:16 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]
(07-07-2010 01:12 PM)hllyldz Yazılan: [ -> ]teşekkürler ama xp de vista vin7 vb temalar kasmaya yol açar Smile sonrada oyun niye kasıyor diye sorarlar Smile)

Katılıyorum görüntü için ram yemeye ne gerek var Smile Ama isteyen kullanabilir tabi

Ram 'i bol olan ( Şekil A Big Grin) arkadaşlar rahatlıkla kullanabilir Smile maximum 512 mb yiyorlar
3 GB ve üstü ram'i olan indirsin arkadaşlar.2 GB ve altı ram'i olanların bilgisayarında bir nebzede olsa kasar ..
Referans Adresler