Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: vorsicht41 - gfberkan =)))
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İlk başta bu 2 insanı tebrik ederim. Bu sefer cidden sinirlerimi bozmayı başardılar. Hani alıştım hack diye atılmayada. Artık bir süreden sonra sinirlerim tepeme çıkıyor. Bu zekasından şüphe duyduğum insanlar çekememezliktenmidir, ezikliktenmidir bilmiyorum beni 38 e 7 giderken hack bahanesiyle attılar. Belki 47 lik rekorumu geçerim diye umutlandım ama bu 2 mahluk ve diğerleri buna engel olduSmile Evet bundan sonra bu adamlar, ve clanlarına gösterilecek muamele belli, yapılacaklar belli.

Saygılar
Üzüldüm senin adına gerçekten sinir bozucu bir durum. Merak etme ama elbet daha iyilerini de yaparsın.ARTİST
geçmiş olsun kaan Big Grin çekemiyorlar seni Big Grin Big Grin
(07-07-2010 12:46 PM)d3aths0ul Yazılan: [ -> ]geçmiş olsun kaan Big Grin çekemiyorlar seni Big Grin Big Grin

Ya zaten sen biliyorsun tsden her 2 oyunda bir atıldığımı, Hani onlar en fazla 25 kill oluyor sorun değilde 38 kill biraz sinirimi bozuyor ^^ Bu sabahki 3. atılışım 5 oyunda
Güzel skor yapmışsın çekemeyenler var boşver.
Gecmis Olsun.
Angry Angry Hemde çok lag vorsicht41

Sherlock

Vorsichtlerden beklemezdim bunu ; ama gün olur devran döner..
vorsich41 den bekLemezdim boyLe birşey Ss.gif
(07-07-2010 01:29 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Vorsichtlerden beklemezdim bunu ; ama gün olur devran döner..

vorsicht41'in adına özür dilerim,yaptığını doğru bulmuyorum elbette gerekli uyarı yapılacaktır.Gerçek Vorsicht'ler sadece vorsicht06,vorsicht08,vorsicht33,vorsicht1,vorsicht99'dur...Diğerleri ile ilgi ve alakamız yoktur bunu bilmenizi isterim...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler