Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "ERROR: Cannot find exeute file!" hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bugüne kadar hiç bir sorun yoktu bu sabah oyunu açmayı denedim önce "cannot chil process" gibi buna benzer bi hata verdi tam hatırlamıyorum artık sürekli " ERROR: Cannot find exeute file!" hatası veriyor. Çözümünü bilen arkadaşlar varsa bir an önce yardımcı olurlarsa sevinirim

Bu arada oyunu silip yüklemeyi denedim yine aynı şey oluyor !
Antivirüs kullanıyormusun ?
arkadaşım sorun game start a basınca geliyor demi

çözüm : antivirüs programın warrock.exe yi karantinaya almış sen o dosyayı karantinadan geri alman lazım genelde nod32 sorunudur...
evet virüs programı kullanıyorum oyuna girerken de warrock.exe yi virüs olarak algılıyo zaten avira antivir kullanıyorum denicem
event banada oldu.Antivirüs warrock.exe yi warrock.Vexe diye değiştiriyordu.Sonra da warrcoka girilmiyordu.Antivirüsü kapatıp warrocku bir daha yükle kardeşim.Wink
Warrock u tekrar yüklemene gerek yok. Antivirüsü kapat ve msn gibi şeyler açıksa onlarıda kapat girer oyuna
Antivirüs programını kapatıp tekrar yüklüyorum msn in açık oyuna girilmesi de sorun yaratabilir mi?
(07-07-2010 10:26 AM)inferno864 Yazılan: [ -> ]Antivirüs programını kapatıp tekrar yüklüyorum msn in açık oyuna girilmesi de sorun yaratabilir mi?

Msn oyuna girilmede bir sorun yaşatmaz.
Sorunum çözüldü yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler...

Sherlock

Kilit.
Referans Adresler