Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Neden Ders Çalış(a)mıyoruz ??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şimdide düşünüyoruz daha 2 ay var dioruz ama ilk okuldan ortaya geçecekler,orta okuldan liseye geçecekler vede liseden üniversiteye geçecekler napacak Big Grin yeni konular yeni dersler vb vb vb pfffff Big Grin
Ders çalışamıyıncada karne düşük geliyor ve sbs den düşük aldıgımız için baba ve annemlerimizden ceza alıyoruz(tabi ben daha sbs yi tatmadım inş bu sene tatacamSmile)..victory.gif allahtan şmdi karnem ii geldide ceza yemedim tatil yapıyorum temmuzun 22 sinde (yani o gün dogum günüm) dönecem warrock a Smile ama silah milah kalmıcak Smile)
facebook gençliğinin matematiği benden bile kötü Big Grin
Biliyordum bunu Big Grin
Bende hep boyLe dusundum zaten Big GrinBig Grin
Ne mutlu ki teknolojik imkanlar olabildiğince herkesin istifadesine sunulmuş durumda. Rekabet koşulları, herkes için aynı seviyeye gelmiş durumda.Sınırsız imkanlara rağmen başarıyı yakalamaya isteksiz nice insanları görmekteyiz.Kısıtlı imkanlarla başarı öyküsünü herkese duyuran insanları da görmekte ve duymaktayız.

Asıl ilginç olan ve bireye dair herşeyi yıpratacak olan gerçek, farklı kombinasyonlarla vakit harcamaya yönelik arayışlarda bulunan zihniyetlerin, kendi hayatlarını ilgilendiren en önemli meseleleri çözümlemekte vakit bulamamaktan yakınmalarıdır.

Geçen zamanı geri getirebilmek mümkün olsaydı, kaybeden hiç kimse olmazdı.

Saygılarımla.

Sherlock

Geçen zamanı geri getirebilmek mümkün olsaydı, kaybeden hiç kimse olmazdı.

victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler