Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TS3 de küfürleşme...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Biraz önce iki arkadaşı TS3 sunucumuzdan banlamak zorunda kaldım sebep ise birbirlerine karşı küfürlü konuşmalarını özelliklede benim hakemliğime başvuru yapmış iken yanımda yapmalarıdır Angry
Bakın arkadaşlar bu konuda çok ciddiyim, ben konu ne olursa olsun ve kim kiminle ne problem yaşarsa yaşasın arabuluculuk ve hakemlik konusunda ihtiyacınız var ise hazırım lakin yanımda sakin olunmazsa kimseyi dinlemez ve kimin haklı ya da haksız olduğuna bakmam tarafları aynı anda cezalandırırım.
Lütfen sorunlarınızı çözmek için ya aynı anda bana gelmeyin tek tek dinleyim, ya da beraber geldiğinizde sırayla ve birbirinize hakaret etmeden konuşun ki bizlerde size daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olalım.
Sevgilerle...
Sorunları çözerken genelde oluyor küfürler. Birde normal de de olmamasına dikkat etsek ne mutlu bize
Millet herşeyi küfürle çözmeye çalışıyor!Angry

TaTy

İyi yapmışsın abi.Biyerde büyüklerin varsa susup onu dinleyeceksin.Tartıştığını bırak Büyüğüne saygı göstereceksin.Sizin aranızdaki sorunu çözmeye çalışan adamın yanında küfürmü ? Asla !
(07-06-2010 03:23 PM)nCaWinD Yazılan: [ -> ]Millet herşeyi küfürle çözmeye çalışıyor!Angry

Senin gibi ARTİST Big Grin
Niye insanımız(çoğu) bir güçlük ile karşılaşınca hemen küfüre bel bağlıyorlar?Ss.gifSs.gif
(07-06-2010 03:54 PM)Kıbrıslı Alper Yazılan: [ -> ]Niye insanımız(çoğu) bir güçlük ile karşılaşınca hemen küfüre bel bağlıyorlar?Ss.gifSs.gif

Çünkü onu çözüm sanıyorlar..
(07-06-2010 02:51 PM)Ferudun Yazılan: [ -> ]Biraz önce iki arkadaşı TS3 sunucumuzdan banlamak zorunda kaldım sebep ise birbirlerine karşı küfürlü konuşmalarını özelliklede benim hakemliğime başvuru yapmış iken yanımda yapmalarıdır Angry
Bakın arkadaşlar bu konuda çok ciddiyim, ben konu ne olursa olsun ve kim kiminle ne problem yaşarsa yaşasın arabuluculuk ve hakemlik konusunda ihtiyacınız var ise hazırım lakin yanımda sakin olunmazsa kimseyi dinlemez ve kimin haklı ya da haksız olduğuna bakmam tarafları aynı anda cezalandırırım.
Lütfen sorunlarınızı çözmek için ya aynı anda bana gelmeyin tek tek dinleyim, ya da beraber geldiğinizde sırayla ve birbirinize hakaret etmeden konuşun ki bizlerde size daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olalım.
Sevgilerle...

Benim küfür ettigimde eminmisin ? ben küfür edecek olsam size neden şikayet edeyim adamı
Referans Adresler