Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRockTr Grafik Ekibine Alımlar Başlamıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba WarRockTr Üyeleri

Sitemize photoshop , flash vb gibi grafik programlarını bana ve yönetime destek olabilecek bilgili üyelerin başvurularını bekliyorum . Foruma sadece grafik konusunda degil üyelerimizin imza isteklerinide karşılayabilecek ve bu görevi yapabilecek kişiler lütfen başvuru yapsın .

Grafik Ekibi Başvuru Formu

Ad Soyad :
Daha Önce Hangi Forumlarda Grafik Konusunda Görevli Oldunuz :
Grafik Yapımı İçin Kullandıgı Programlar :
Örnek 2 tane imza logo header çalışması :

Not : Grafik ekibine yönetim tarafından seçilen 2 kullanıcı katılabilecektir . Başvurularınızı konuya cevap olarak bekliyoruz .

Son Başvuru Tarihi : 10.Temmuz.2010
Ad Soyad : Aykun Bunyan
Daha Önce Hangi Forumlarda Grafik Konusunda Görevli Oldunuz : http://www.playerarts.com Futbol ve spor üzerine bir siteydi.Orda modluk yaptım.. İmzalık konusunda az da olsa bi tecrübem var.
Grafik Yapımı İçin Kullandıgı Programlar : Adobe Photoshop CS2
İmzalık :
[Resim: 20212814.png]

Uploaded with ImageShack.us

İmzalık :
[Resim: kingyn71.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Yazı Çalışması :
[Resim: thumb_842496230.gif]

Dipnot : 6 7 aydır Ps kullanmıyorum bu yüzden Textler renderlar backgroundlar silindi.. Depolamaya calısıyorum tam hazır olunca daha iyi imzalar yapıcam üyelere Smile
(07-06-2010 01:45 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(07-06-2010 01:09 AM)Castiqate Yazılan: [ -> ]Merhaba WarRockTr Üyeleri

Sitemize photoshop , flash vb gibi grafik programlarını bana ve yönetime destek olabilecek bilgili üyelerin başvurularını bekliyorum . Foruma sadece grafik konusunda degil üyelerimizin imza isteklerinide karşılayabilecek ve bu görevi yapabilecek kişiler lütfen başvuru yapsın .

Tatile gideceğimden başruvu yapmicam fakat ; (işinize karıştıysam affola) Imza resimlerinden çok o imzaların .PSD dosyalarını isteseniz daha makbul olur çünkü arkadaşı yapıp da yollar,internetten de bulur vs. vs.

Estafurullah . Göndermek isteyen insan zaten her şekilde yollar . Başvuru yapan arkadaslardan tek tek alınacaktır zaten kendine ait calısmaları . Başkasının calısmalarını yolladıkları taktirde zaten kendisinden istenen şeyler yerine getirilmedigi taktirde gereken işlem yapılacaktır . Teşekkürler Başvuruya devam Smile
Ad Soyad :Can Özgen
Grafik Yapımı İçin Kullandıgı Programlar : Adobe Photoshop CS3,CS4 ve CS5 - Adobe Flash Cs4 ve Cs5 - Adobe Dreamweaver CS4 ve Cs5 - Macromedia Flash 8 - Macromedia Dreamweaver 8 ..

Header: (Reklam olarak algılanmasın =) )
[Resim: header.jpg]
Logo:
[Resim: romturk.png]
[Resim: header.png]
[Resim: header_banner.jpg]
(07-06-2010 11:25 AM)CRonaldo99 Yazılan: [ -> ]Ad Soyad :Can Özgen
Grafik Yapımı İçin Kullandıgı Programlar : Adobe Photoshop CS3,CS4 ve CS5 - Adobe Flash Cs4 ve Cs5 - Adobe Dreamweaver CS4 ve Cs5 - Macromedia Flash 8 - Macromedia Dreamweaver 8 ..

Logo:

WRHit'ten hiç bir şekilde reklam olmaz, WRHit WarRockTR'ın kardeş sitesidir. Ayrıca bunları sen yaptığından eminmisin? Bunu yargılamak amaçlı sormuyorum sadece merak ediyorum WRHit'teki nickin ne?
(07-07-2010 03:03 PM)M.Ege Görgülü Yazılan: [ -> ]
(07-06-2010 11:25 AM)CRonaldo99 Yazılan: [ -> ]Ad Soyad :Can Özgen

Logo:

WRHit'ten hiç bir şekilde reklam olmaz, WRHit WarRockTR'ın kardeş sitesidir. Ayrıca bunları sen yaptığından eminmisin? Bunu yargılamak amaçlı sormuyorum sadece merak ediyorum WRHit'teki nickin ne?

Bu merak biçimi ayrı bir sorgulama oluyor zaten. Can Özgen nickim. Emin olmasam buraya gönderir miydim? Smile
SNIP KOD VAR MI MILLET BILIYORUM KONUYLA BI ILGISI YOK AMA RİCA ETSEM
Referans Adresler