Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kalp Krizi...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: screenshot003eqb.jpg]

Sayın seyirciler bu gün yine iç karartan bir haberle karşınızdayım.
Niu 8.tümen komutanı yüzbaşı Şakir Başkürek (56) uzun zamandır aşırı kiloları nedeniyle eğitimlerde zorlanıyordu. Ailesinin baskısına rağmen sevdiği mesleğini bırakmak istemeyen Başkürek bu gün Khali de ki eğitime katıldı. Askerleri'nin yapma etme demesine rağmen Sniper Tepesine çıkmakta kararlı olan Başküreğin kalbi son basamakta durdu.Silahıyla birlikte plâtforma yığılan Başkürek mediclerin suni tenefüsüne rağmen kurtarılamadı. Basın toplantısı yapan Pargona Devlet Hastenesi Baş Hekimi Şahin K. kalbinin o kilolarla o kadar merdivene çıkamaya dayanamadığını ve damarlarının çatladığını belirtti...Üzgün ailenin oğlunun tek açıklaması "böyle olacağı belliydi silahıyla öldü silahıyla gömeceğiz" oldu cenaze yarın Selimiye Caamisinden öğle namazına mutakip kalkacaktır sevenlerinin başı sağolsun...
haha süper Big Grin
Big Grin Güzel olmuş Smile
Beyler bu benim kim almış ss'yi ikpon3 charımı bıraktım ve buna başlamıştım.Yarım saat önce oldu olay xD zuahahah haberlere konu oldum Smile
güzel olmuş Big Grin
Hikaye güzel.
Kariyerimi burada noktalıyorum (sanki çok bi kariyer vardı) artık ayda 1 iyi ss denk gelirse Big GrinBig Grin
Güzel olmuş..

SametKARA

Tüh Yazık Olmuş Adama Ya Mekanı Cennet Olsun Smile
Referans Adresler