Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TTnet Sorunu..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar..
Bugun saat 10.00 a kadar hiç bir problem olmaksızın Warrock'umu oynuyordum..

Saat 10'dan sonra internet her 5 dk de bir gidip gelmeye başladı..
Bilgisayarda bağlı görünüyor ama internet'iniz kesildi diyor..
Bu süre bazen 2 dk de bir bazen 10 dk da bir oluyor.

TeamSpeak ,Warrock Yada NfsWorld'e girdiğimde direk internet kesiliyor.

TTnet yetkililerini aradım ama herhangi bir problem olmadığını söylediler.
Modemde de bir sorun yok.

SS:[Resim: 4745.jpg]

Yardımlarınızı bekliyorum..

İyi forumlar.. Teşekkür ederim.beyfendi
bildiğim kadarıyla Türkiye genelinde bir altyapı çalışması var.bundan kaynaklanıyor olabilir
(07-05-2010 07:54 PM)azak676 Yazılan: [ -> ]bildiğim kadarıyla Türkiye genelinde bir altyapı çalışması var.bundan kaynaklanıyor olabilir

Birden bire oldu kardeşim. Önceden hiçbir problem yoktu. Birden oldu.
Usta hiç bitmior bu altyapı calısması Smile qecen senede Knight Online ımı zehir ettiler Smile Sorun bendede var xD
sorun bende de vardı fakat sonradan geçti ve bu sorun ara sıra yaşanıyor ama olduğunda insanı çıldırtıyor
birden bire olması garip değil herkeste öle çıkıyor zaten . beklemekten ve ttnet i arayıp bunaltmaktan başka çaren yok
bende internet gitti hiç açılmıyordu hani 2 tane fatura duruyor acaba ondan mı dıye ttnet ın sıtesıne gırmeyı denedm o bile olmadı inip enişteme soruyum dedim aynı modemdeyiz çnkü eniştem bende açılıyor dedi bende pc yi karıştırmaya başladım hani şu windows un engelli programlar listesinde internet engellenmiş onu gördüm engeli kaldırdım düzeldi bi dene istersen
(07-05-2010 08:16 PM)asortiko1 Yazılan: [ -> ]bende internet gitti hiç açılmıyordu hani 2 tane fatura duruyor acaba ondan mı dıye ttnet ın sıtesıne gırmeyı denedm o bile olmadı inip enişteme soruyum dedim aynı modemdeyiz çnkü eniştem bende açılıyor dedi bende pc yi karıştırmaya başladım hani şu windows un engelli programlar listesinde internet engellenmiş onu gördüm engeli kaldırdım düzeldi bi dene istersen

2 Farklı Laptoptada internet açılıyor ama. 4-5 Dk da bir internet gidip geliyorSs.gif
O sorun bendede vardı Talat kendiliğinden düzeldi sonradan . İstersen bi ethernet kablosunu değiştirebilirsin.
sana bi' şey sorcam

Modem de LAN ve ADSL ışıkları 2-3 veya 4-5 dakikada bir gidip geliyor mu hep ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler