Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gama Booster Zararları?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Gama Booster'in ne gibi zararları var ?
Sana tavsiyem oyun sırasında çalışan herhangi bir yardımcı program kullanma. Mazallah sonuçları kötü Smile
Kopyala yapıştır yapma !
-Oyun için Değilde Bilgisayar ? Ekran kartına , işlemci vs zararları dokunur mu ?
(07-04-2010 04:29 PM)Breezy Yazılan: [ -> ]Kopyala yapıştır yapma !
-Oyun için Değilde Bilgisayar ? Ekran kartına , işlemci vs zararları dokunur mu ?
Hayır sanmam. AWC'nin (Advance Windows Care) zaten kendi Turbo Boost özellği var. Game Booster da benzer işlev görüyor. Ama denemesi sana kalmışBig Grin
Oyun max. düzeyde çalıştırmak için bir kaç program kapatır fakat o programın kendi max. düzeyi vardır oraya gelene kadar makinayı kastırır o düzeye getirmek için , o düzeye gelirken de Makina istem dışı hareket yaptığından parça zararı vs. görünür.
Tam olarak bilmiyoryum nasıl bir program olduğunu lakin isminden anladığım kadarıyla oyun oynarken sistemi yapılandıran bir program olsa gerek.
Eğer çalışma prensibi oyun oynarken sadece müsade ettiğin oyun ya da programlara öncelik ya da izin veriyor ve diğer uygulamaları ya kısmen ya da tamamen engelliyorsa sorun yok, zarar vermez. Lakin diğer bir yöntem olan owerclock "kısmende olsa" yaparak sadece hedeflenen oyun ya da programların çalışması esnasında bu eylemi yapıyorsa bu program son derece zararlıdır donanımda kalıcı hasarlar verebilir.
Sevgilerle...
Alıntı: Lakin diğer bir yöntem olan owerclock "kısmende olsa" yaparak sadece hedeflenen oyun ya da programların çalışması esnasında bu eylemi yapıyorsa bu program son derece zararlıdır donanımda kalıcı hasarlar verebilir.

Nerden anlicam ki ?
(07-04-2010 04:35 PM)Breezy Yazılan: [ -> ]
Alıntı: Lakin diğer bir yöntem olan owerclock "kısmende olsa" yaparak sadece hedeflenen oyun ya da programların çalışması esnasında bu eylemi yapıyorsa bu program son derece zararlıdır donanımda kalıcı hasarlar verebilir.

Nerden anlicam ki ?

Program legal ise bana resmii linkini ver ve inceleyim. Legal değil ise zaten direk zararlıdır hiç yorum bile yapmam ARTİST

Sherlock

Ram yiyen programları kapatıyor sadece zamanında ben de kullanmıştım.
Şuan bende yüklü.Bilgisayarımın performansı biraz arttı.Eskiden 16lık odalarda bilgisayar kasılıyordu oynayamıyordum.Game Booster yükledikten sonra rahatça girmeye başladım.Ayrıca Ccleaner adlı programıda deneyin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler