Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundan Görüntüler.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu video yapma amacım çoğu kişi hack demeye başladı wall diye fazla anlasılmaz ama yinede sslerimi paylaşmak istedim kimse gibi duvarda adamlar gözükmüyor.

Şarkı manyak yalnız Big Grin
(07-04-2010 04:17 PM)whit3lion Yazılan: [ -> ]Şarkı manyak yalnız Big Grin

Turp gibiymiş Big GrinBig Grin
Şarkı süper Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Ama bu videoyla hiç birşey kanıtlıyamazsın.
Biliyorum bunla kanıtlanmaz yakında oyundanda video cekip koyucam.Bu yinede bir nevi milleti susturur diye yaptım koydum.
(07-04-2010 04:24 PM)Gökhan Genç Yazılan: [ -> ]Biliyorum bunla kanıtlanmaz yakında oyundanda video cekip koyucam.Bu yinede bir nevi milleti susturur diye yaptım koydum.

Bencede En Yakın Zamanda Vdionuda Beklioz..
Öptüm seni şap şup. Big Grin Bu bir şey kanıtlamaz.Oyun içindeki videoların lazım.En az 3 tane.Adamlar der ki oyun sonu hacki kapatıp Ss alıp koymuş.
(07-04-2010 04:24 PM)Gökhan Genç Yazılan: [ -> ]Biliyorum bunla kanıtlanmaz yakında oyundanda video cekip koyucam.Bu yinede bir nevi milleti susturur diye yaptım koydum.

Video'yu çektiğinde hack olmadığın kanıtlanır Smile

Bu arada şarkı manyak ötesi.

Bunla susturamassın kimseyi çünkü skorların var.
Ayrıca seni oyundan iyi tanıyanlar var herkes wh diyor aldırış etme.
İyi oyunlar.
(07-04-2010 08:28 PM)Vorsicht33 Yazılan: [ -> ]

Bunla susturamassın kimseyi çünkü skorların var.
Ayrıca seni oyundan iyi tanıyanlar var herkes wh diyor aldırış etme.
İyi oyunlar.

Fazla etmiyorum ama bazen çok üstüme geliyorlar insanı oyundan soğutuyorlar en yakın zamanda video çekip koyacam.Tavsiye edebilçeğiniz varmı video çekme programıı. ?
Referans Adresler