Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır clanım yok arkadaşım clanına gircektim ama giremiyorum teklif atıyor accept diyorum ama öyle kalıyor hiç birşey olmuyor clana giremiyorum neden sizce. ?
Arkadaşının clanı full olabilir . Başka bir clana girip listesinde JOİN olup olmadığını kontrol et . Varsa arkadaşının clanına gir birde ona bak . Yoksa clan fulldur [16 kişi en fazla ] .
Bencede fulldur başka klana girme 1 hafta beklersin boşu boşuna klanda gereksiz adam varsa arkadaşına söylersin atsın

(07-04-2010 01:40 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Arkadaşının clanı full olabilir . Başka bir clana girip listesinde JOİN olup olmadığını kontrol et . Varsa arkadaşının clanına gir birde ona bak . Yoksa clan fulldur [16 kişi en fazla ] .
Clanda 1 kişi bile yok sıfır daha clan , ayrıca Join Clanda yok diğer clanlarada baktım hiç birinde yok.

Change Status mü ne var o CLOSED ise davet kabul edemezsin CLOSED se OPEN yap.
Recruitment: OPEN
May Join Clan: YES
Olmasına dikkat et.Eğer yeni clandan çıkmışsan 7 gün başka bir clana giremezsin.Ayrıca girmek istediğin clanın kontenjanı dolu ise giremezsin.
g1 de fazlalık charın varsa onların change statüsüde kapalı olabilir
(07-04-2010 01:46 PM)black Yazılan: [ -> ]Recruitment: OPEN
May Join Clan: YES
Olmasına dikkat et.Eğer yeni clandan çıkmışsan 7 gün başka bir clana giremezsin.Ayrıca girmek istediğin clanın kontenjanı dolu ise giremezsin.
Hepsi dediğin gibi ama yine girmiyor 1 aydır clanım yok ayrıca.
Lagdandır Başka Bilgisayarda Kabul Et..
Başka internet tarayıcılarını kullan mozilla felan.