Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Ana Haber Bülteni==>Töre Kavgası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar çok özel benim için çok değerli abilerimin istekleri üzerine bir haber yapmak istedim...

Mariende Cibo aşireti ile Ceşto aşireti arasında kavga çıktı aile üyeleri arasında kavga çıktı gelen geçene daldı bıçaklar kasaturalar havada uçuştu 23 kişiden 11 yaralı 5 ağır yaralı kavgaya karışanlardan sağ kalan kaantopal, ferudun066 ve guaverax1 içeri atıldı işte bu vahim kavgadan alınan görüntü

[Resim: screenshot185yt.jpg]

Bu günlükte bu kadar yarın görüşmek üzere Smile

Gerçekten eğlenceli oyunlar geçti herkeze çok teşekkürler inşallah ayrılmaz WarrockTR ailesi Smile
Hani Bırakmıştın Big Grin

Güzel Haber Devam et Big Grin
Bıraktım baştaki yazıyı oku anlarsın Big Grin
Nicklere ii bak neden haber yaptığımı anla Big Grin
Süper çıkmışım Big Grin
Biraz nubdum ama kavgayı duyunca dayanamadım daldım aralarına, baktım bi ara bana kafa tutuyorlar dağılın ülen yakarım hepinizi nidalarıyla bir salladım bombayı sonuç ortada Big Grin
[attachment=2328]
Bombayı Mehmet atmış arkadaşlar SS'de açık ve net olarak gözüküyor =)
(07-03-2010 11:50 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Bombayı Mehmet atmış arkadaşlar SS'de açık ve net olarak gözüküyor =)

Fake O Fake Big Grin
(07-03-2010 11:50 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Bombayı Mehmet atmış arkadaşlar SS'de açık ve net olarak gözüküyor =)

Napayım bir feyktir tutturmuş gidiyorlar, bende bir ss aldım benim ortaladığım bombayı Mehmet kafayla karşıladı o arada Doruk kaleye giden bombayı yakalayım derken tam penaltı noktasında durdurdu ^^ "amanın bu nasıl bombaymış" diye incelerken bomba zamanından erken patladı Big Grin ve sonuç ortada ARTİST
evet arkadaşlar top oynarken yaşanan arbedede sahada yaşayan kimse kalmamıştır herkese geçmiş olsun Big Grin

TaTy

ehuehueheuhe Big Grin Ferudun abinin bombaları meşhurdu 3 lükleri Big Grin

Buda Ferudun066 & serasker Turhan abi Smile

[Resim: screenshot001wf.jpg]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler