Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: x0nlymajor [ Rezillik & Kepaze ] İçeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar 20 Kasım 2009 Cuma akşamı Saat 17:35 de başladığımız 5v5 Ws de. Dayanılmaz küfürLerLe bizi kışkırtmaya çalışan bazı insanlar istediklerine kavuşamadılar.. O gece server da sunucuya bağlanan feci bi Lag vardı bunu herkes biliyor..
İşte küfür Ss leri , Bunlar yayınlanmaması gerekiyordu. Ama bizim gibi insanlar bazı kişilerin gerçek yüzünü çıkarıyor... [ Bizi bu konuda dektekleyenler bir yorumları yeter. ]

[attachment=57]
Türkçe kullanımına dikkat edelim.
KÜFÜRLÜ SS' KOYMAK YASAK .! Ayıp etmiş.
Koymadan Önce Kaan Abiye DAnıştım..
(11-20-2009 07:34 PM)Leonidas Yazılan: [ -> ]Koymadan Önce Kaan Abiye DAnıştım..

Forumun kuralları değişmiş herhalde Big Grin Bende küfür edenlerin arşivi vardı onu koysam mı Big Grin

TaTy

Konuda bazı değişiklikler yapılmıştır. Forum Kuralları daha belli olmadığından Alper bakar çaresine.
Ledonidas Türkçe kullanımına biraz daha özen göster kardeşim .
Bunları saklamamak lazım abi.. Çelik çocuğun ettiği küfür değilde böyle insanların ettiğıni koymak lazım..!
(11-20-2009 07:43 PM)Leonidas Yazılan: [ -> ]Bunları Saklamamak Lazım Abi.. Çelik Cocuqun Ettiği Küfür Deılde Böle İnsanların Ettığını koymak Lazım..!

Sen nediyorsun bende Turgay'ın[qstrgy07] bile küfür ettiği ss var ama koymuyorum Big Grin
(11-20-2009 07:49 PM)_blero_ Yazılan: [ -> ]
(11-20-2009 07:43 PM)Leonidas Yazılan: [ -> ]Bunları Saklamamak Lazım Abi.. Çelik Cocuqun Ettiği Küfür Deılde Böle İnsanların Ettığını koymak Lazım..!

Sen nediyorsun bende Turgay'ın[qstrgy07] bile küfür ettiği ss var ama koymuyorum Big Grin

İnanmam turgi yapmaz emre yapmıştır yapmışsa.
(11-20-2009 08:17 PM)AliYıldız Yazılan: [ -> ]

zuahah bizim emre Big Grin Turgay öyle şey yapmazda emre TS de banada ediyordu ahah Big Grin
(11-20-2009 08:17 PM)AliYıldız Yazılan: [ -> ]

Etti etti koyim istersen resmi Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler