Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Knowing34 hack-miş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ben tarafsızım . Halen aykut abinin açmadığını düşünüyorum , sonuna kadar düşünürümde .

Alt - tab yapınca hack açılıyor mu orada tam emin olamadım . Çünkü videoyu durdurunca cam studio , warrock gözüküyor . Diğer belirsiz exe nin ne olduğu muamma .

Bir de diğer playerlere geçerken cross 1 saniyelik birleşik gözükür . Buradan bir sonuca varacağımızı sanmıyorum .

Ama bu adamın hack olabileceğini düşünmüyorum değil .
Koyduğun ss ler adamı ele verecek tipten .
Yazık vallahi ne diyim klanımızı çekemeyenler çok onlara acıyorum sadece "onlar ki insan kırıntıları"...

TaTy

Alıntı:Bir de diğer playerlere geçerken cross 1 saniyelik birleşik gözükür . Buradan bir sonuca varacağımızı sanmıyorum .

İşte sorunda burda diğer playerleri hiç bir zaman göremiyorsun hızlı bir şekilde direk knowinge geçiyor.Eğer hızlı geçmese onlarında crosunu birleşik görecek.Aplicasyonu açtığında.
Vay be ağzım açık kaldı.
Bir kişi birini videoya alacaksa sadece video programını çalıştırır ve kapatıp açmaz defalarca, zira zamanında bende çok kişiyi videoya kaydettim warrock ve diğer oyunlarda. Video çeken kişi asla kaydediyormu etmiyormu diye de kontrol etmez "özellikle 5-6 kez Ss.gif " onu anlamanın yolu Alt+Tab değildir zaten kayıt esnasında ekrana bildirim gelir ayrıca oyunda kasar. Alt+Tab yapıldığında çalışan programlar ise zaten malümdür sağdan sola sayarsak; Ts3, MSN, Warrock, Cam Studio ve bir .exe programı. Bu noktada herşeyi bir kenara bırakıp şunu soruyorum videoyu kaydeden arkadaşa; TS3 ve MSN' i anladık arkadaşlarınla konuşuyorsun, Warrock ile Cam Studio da malum ama bu belirsiz aplikasyon nedir?

Ve ayrıca buradan şunuda belirtmek isterimki hangi keriz "lütfen kimse buna takmasın" lvl 68 olmuş üstelikte ekranın ortasına kırmızı kalemle bir nokta işaretlemek gibi temiz bir eylem dururken croshack kullanacak kadar salak olsun? Bırakın kardeşim böyle boş işlerle uğraşmayıda adam gibi işlerle uğraşın. Çamur at izi kalsın felsefesiyle yaşayan insanlar farkına varsınlar ki o çamur üzerinizede sıçrar.
Sevgilerle...
İyi İş Yapmışın Harun ABi
Dün bilal abinin yazdığı mesaj
(07-02-2010 07:50 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]malumun ilanına gerek yok victory.gif

Öncelikle siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın bu estergondan adam olmaz ya kapatılmalı yada oyunu bırakmalılar gerekse hack gerekse m14 atma dediğimiz halde ezildiği için m14 atma küfür vs vs.
bir daha sakın bana bu klan hakkındaki ön yargılarınızı kaldırın demeyin denedikde ne oldu afedersiniz ama açıklandığı gibi büyük bir şerefsizlik yaptılar aykuta.
Böyle insanlar yüzünden bu ülke batıyor uyanın arkadaşlar arkanızdan bıçaklamak için herşeyi yapıyorlar.

Ayrıca harun abinin batlmanlı dediği kişi hack açıp kendisini ele vermişti forumdan banlamıştım listeye bir bakın olması lazım..
Estergonların bir oyunu daha ortaya çıktı.. Helal olsun HARUN abi.
Bütün video programları ve özellikle CamStudio kayıt'a başladığında ekranın sol üst veya sağ üst onu sizin ayarlamanıza kalmış FPS değeri gözükür ve kaçıncı dakika kaçıncı saniye vs. Hepsi yazar öle ay kontrol için alt tab yaptım ay bu ay şu falan hepsi hikaye ...

Mehmet abi demiş konu uzamasın kilit falan . Benim aklımdan hacıladın bunu mehmet abi ben de tam bunu diyecektim. Niye hack olduğunu savunanlar birden karar değiştirdi kilitlensin dediler dicektim :$

Estergonlu bir adamın Katana kodu var mı diye yalvardığı zamanı bilirim Smile
Çok sevdiğim bi' abime sen nasıl dümdüz vuruyosun dediğini biliyorum Smile o estergonlunun nick'ini vermiyim şimdi rezil olmasın garibim Smile
evet arkadaşlar ilk bu konu açıldığı zaman yorumsuz kaldım ve takibe aldım bazı şeyleri artık bende bir [ ANG ] li olarak bu olayları ve yapan kişilerin maksatlarını amaçlarını çok ii biliyorum ve bu bizde kalsın diorum arkadaşlar bu olayı çok araştırdık ve sonuç ortada soruyorum şimdi o vaybe ii yakalamışın dien arkadaşlara buraya siz post kasmak içinmi geliyorsunuz yoksa taarfsız kalmak yorumları inceleyerek yapmak için mi saygı değer arkadaşlar herşeye lütfen ama lütfen başka gözlükle bakmayın bazı şeylere saygılarımla...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler