Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dersimiz Atatürk
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
filmi şimdi izleme fırsatı buldum.Çok harika hazırlanmış bir film.Bence filmi izlemeyen kalmasın.Vaktinizi ayırıp izleyin bugün biraz az exp alın.İzlemek isteyenler için link koyuyorum iyi seyirler.

Biz sinemada ailecek izlemiştik.. Gerçekten güzel bir filmdi. İzlemenizi tavsiye ediyorum.
Güzel Filmdi Sinemada Okulca İzledik
Big Grin
bizde ailecek izlemiştik beğenmedim filmi çünkü hep okulda görüdüğümüz şeyler vardı.. Veda daha güzeldi bu filmi hiç tutmadım
(07-03-2010 02:13 PM)abcss Yazılan: [ -> ]bizde ailecek izlemiştik beğenmedim filmi çünkü hep okulda görüdüğümüz şeyler vardı.. Veda daha güzeldi bu filmi hiç tutmadım

bence veda'dan daha güzel bir film.
Kaç defa daha söylememiz gerekiyor ?
Sinema'nın fragmanını koyabilirsin ama full film koyamazsın.
(07-03-2010 02:14 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]
(07-03-2010 02:13 PM)abcss Yazılan: [ -> ]bizde ailecek izlemiştik beğenmedim filmi çünkü hep okulda görüdüğümüz şeyler vardı.. Veda daha güzeldi bu filmi hiç tutmadım

bence veda'dan daha güzel bir film.

bu film daha kitap tarzında bişiler oluyor 3-5 çocuk sonra ekrana biri geliyor evet çocuklar böyle böyle oldu.. çocuklar : teeeşeekkürr ederiizzz Smile anlatımı güzelde senaryosu çok saçma... bizim okul götürecekti vazgeçtiler beğenmediler Smile
(07-03-2010 02:13 PM)ncah3roes murat Yazılan: [ -> ]Güzel Filmdi Sinemada Okulca İzledik
Big Grin

Çok Güzeldi Aglanyanda Vardı Galıba Demi Murat ?
Referans Adresler