Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: jaqqer01 Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Mrblar arkadaşlar ben jaqqer01... 18 Yaşındaym..1-2 aydır WR oynuorum..arkadaşlarım qüsel CS oynadıqım icin qelmemi tawsiye ettiler..qeldim ve oyuna bayıldım Big Grin

Kendime övmek maksatlı söylemiorum ama zaman zaman odalarda Medic branşıyla qüsel KD yapıorum hatta bayaqı bi qüsel msla 60 - 11
tabi daha qüsel ypanlar var Smile Sniperla tabiki ama ben medicle yapınca coqu zaman "hack bu!" atın sunu falanda filanda... Bu beni rahatsız etmeye bşladı kaç defa böyle odadan atıldım Ss.gif Rica EdioruM Yapmayın Bunu.. Adam 40-50 lwl olmus bana kfr edior hack falan dior xD YazıktıR! Smile
tamam iyi güzelde kardeşim Türkçene biraz dikkat eTsEn BiR bÜyÜk BiR küCük yAzmAsAn ?
Kural 5-) Bir büyük bir küçük harf kullanmayınız
Bida Görürsek Atmayız Big Grin
Peki xD
Ben i vurursan atarım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
iki ayda bu kadar iyi kd ler yapman güzel bir o kadar da ilginç =)
dikkat edicem kardeş.
(07-03-2010 11:50 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]iki ayda bu kadar iyi kd ler yapman güzel bir o kadar da ilginç =)

Aslında hiçte ilginç değil nedeni ise bizzat kendi oğlumdan örnek vereyim bizim ufaklık (11) eskiden beri HL2DM ve CS oynuyor "3 yaşında oturttum oyunun başına keratayı" Smile tabi her zaman oynatmıyorum sadece "tatillerde ve haftasonları sınırlı düzeyde" bazen arada bir benim masaya musallat olduğunda gözlemlediğim bir durum var ki dehşetengiz bir şekilde son mermisine kadar frag yapıyor benim oynadığım oyunlarda hangisi olursa olsun sonuç değişmiyor.
Gerçekten tecrübeli olan kişiler "yaşları kaç olursa olsun" bu el alışkanlıklarını her yerde sergileyebiliyorlar.

Tabii olarak bazen hack yapanlarla karıştırılanlar olduğu gibi aksine bir durumda sözkonusu olabilir ben tecrübeliyim diyerek hack ile terör estirenlerede tanık olabiliyoruz Big Grin Big Grin
(07-03-2010 12:02 PM)Ferudun Yazılan: [ -> ]
(07-03-2010 11:50 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]iki ayda bu kadar iyi kd ler yapman güzel bir o kadar da ilginç =)

Aslında hiçte ilginç değil nedeni ise bizzat kendi oğlumdan örnek vereyim bizim ufaklık (11) eskiden beri HL2DM ve CS oynuyor "3 yaşında oturttum oyunun başına keratayı" Smile tabi her zaman oynatmıyorum sadece "tatillerde ve haftasonları sınırlı düzeyde" bazen arada bir benim masaya musallat olduğunda gözlemlediğim bir durum var ki dehşetengiz bir şekilde son mermisine kadar frag yapıyor benim oynadığım oyunlarda hangisi olursa olsun sonuç değişmiyor.
Gerçekten tecrübeli olan kişiler "yaşları kaç olursa olsun" bu el alışkanlıklarını her yerde sergileyebiliyorlar.

Tabii olarak bazen hack yapanlarla karıştırılanlar olduğu gibi aksine bir durumda sözkonusu olabilir ben tecrübeliyim diyerek hack ile terör estirenlerede tanık olabiliyoruz Big Grin Big Grin

senin oğlanın önünde senin gibi bir tecrübe varmış abi Big GrinBig Grin şaka bir yana ben iki aylıkken 1.00 kd yapınca başarılı sayıyordum kendimi Big Grin hack kullanmadan yeni başladığı halde iyi kd yapabilen arkadaşları canı gönülden kurluyorum =))
Bende ilk başladığımda kd 1.00 olunca seviniyordumSmile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler