Arkadaslar ben 30.06.2010 gunu g1 ıle 60 gunluk gold mp7a ve 60 gunluk xm8 aldım. daha sonra 01.07.2010 gunu de 30 gunluk bır xm8 daha aldım. dun aksam oyuna gırdıgımde mp7a hesabımda gozukmuyordu ayrıyeten 58 gunluk xm8 olması gerekırken 28 gun olarak gorunuyor. bu arada charda famas retaıl war .. retaılın olması 8.slota baska sılah almama engel mı bu 1. si ... 2. si de bana bu konuda saglıklı olarak verecegınız bılgılerden dolayı saygılarımı sunarım.. ayrıyeten
Ferudun - Konu başlığınız kurallara uygun değildir, lütfen
FORUM KURALLARIna uygun davranınız.
(07-03-2010 09:28 AM)P0LiZei Yazılan: [ -> ]Arkadaslar ben 30.06.2010 gunu g1 ıle 60 gunluk gold mp7a ve 60 gunluk xm8 aldım. daha sonra 01.07.2010 gunu de 30 gunluk bır xm8 daha aldım. dun aksam oyuna gırdıgımde mp7a hesabımda gozukmuyordu ayrıyeten 58 gunluk xm8 olması gerekırken 28 gun olarak gorunuyor. bu arada charda famas retaıl war .. retaılın olması 8.slota baska sılah almama engel mı bu 1. si ... 2. si de bana bu konuda saglıklı olarak verecegınız bılgılerden dolayı saygılarımı sunarım.. ayrıyeten
Şu kısmı söyliyeyim , retail olması engellemiyor , 8. slotta item değiştirebiliyorsun.İnventory 'e girip itemi seçebilirsin.
Retiel'in Üstüne Başka 8.slot Yükleye Bilirsin Bitince ve O silah'ı Kaldırınca Famas Retiel Devam Eder .öbür Silahlarınada Ticket Atman lazım . Bi BAkarsanız Diye Başlıklar Yasak Galiba Düzeltirmisin .
Yada MP7A Silmiş Olabilirler..
Aynen silmiş olabilirler senden başka biri biliyor muydu şifreyi ?
Konu başlığı "bu seferlik" düzeltilmiştir...
Bunun İçin Ticket Atmalısın Bu Sorunlarla Karşılaşan Arkadaşlarımız Oldu