Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: tam1pitch & bel0nq
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
s.aleyküm arkadaslar!!..

Sağlam oLmasına gerek yok Online oyuncuların bulundugu yas aralıgı +20 üstü oLan güzel bir clan arıyorum!!.

hiç güzel oyuncu degilimdir bildirim..

lwl ! 37
Kd : 95 / Kd sıfırlandı!!!

Vs atarız Fark etmez..Yenmek ve Yenilmek hayatın kuralları Yenilgiyi kafaya takmam.

oyun içindeki nick. 1isyanbul/tam1pitch/bel0nq iyi günler

5 inci mapda oyuna girdim bunuda belirtim =)

arkadaslar buda benim en ezik halimdir =) daha fazlasını ögrenmek isderseniz Cagırın odanıza izleyin iyi günler!!

Yeni warrock oyuncuları Basarılar!!
Düşündürücü Smile
nasıl yane Big Grin
Ama Senin Klan Seçip Başvuru Yapman Lazım
(07-03-2010 07:16 AM)ncah3roes murat Yazılan: [ -> ]Ama Senin Klan Seçip Başvuru Yapman Lazım

Evet .Murat'ın Dedigi Gibi Clan Secip Başvurunu Yapıcan Degerlendiricekler .
(07-03-2010 09:21 AM)NoNamePro Yazılan: [ -> ]
(07-03-2010 07:16 AM)ncah3roes murat Yazılan: [ -> ]Ama Senin Klan Seçip Başvuru Yapman Lazım

Evet .Murat'ın Dedigi Gibi Clan Secip Başvurunu Yapıcan Degerlendiricekler .

Forum başlığını okusaydınız arkadaşın doğru yere doğru bir konu açtığını görürdünüz Smile
Ha değerlendirilir ya da değerlendirilmez o ayrı bir konu klan liderlerinin bileceği bir durum yani. Bu bölümü klan arayan arkadaşların diğer klan bölümlerinde spam yapmalarını engellemek için açtık.
Sevgilerle...
Lütfen klan liderleri yazsın sadece arkadaşlar fikirleriniz sizde kaLsın
Öncelikle Sa !
Beyler ben 25 lvl clan kurucusuyum şuan clanım bos çünkü gelecek kişilerin hepsi tatilde ama clan dolacak girmek isteyenler adını , lvlını ve kdsini özel mesaj atsın mesajlarını bekliyorum ... !
Referans Adresler