Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: M249 Mu , M60 Mı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar sizce m249 retail mi daha güzel yoksa m60 retail mi ? Düşüncelerinizi bekliyorum !
m249 uzak-yakın..
M249 retail heavy toper'lara geliyor.M60 ise assault 'a geldiği için m60 daha yararlıdır.Eğer retail almayı düşünüyorsanız şuanda retail satışları yok.Smile
Ha pardon.Sazan gibi atladım.Retail araya girdi mi olay değişir.M60 retail herzaman iyidir eğer retail alıncaksa ama retail satışları kalktı =)
(01-22-2010 09:58 PM)PredaTorS Yazılan: [ -> ]M249 retail heavy toper'lara geliyor.M60 ise assault 'a geldiği için m60 daha yararlıdır.Eğer retail almayı düşünüyorsanız şuanda retail satışları yok.Smile

O kadar da cahil değiliz Smile. Acc. almayı düşünüyorum da o yüzden sordum.
Urban ve BG'de M249 derim.
CQC'de ise M60'ı tek geçerim Smile
Benim hesapta M249 Ret. abimin hesapta M60 Ret. var. Yukarda dediklerime göre geçiş yapıyorum Smile
m60 retail bundan başka sözüm yok Big Grin
2,5 yıldır m60 retail kullanıyorum. Çok yararı var =)
M249 öneririm. Oyunun her alanında kullanılabiliyor ama m60 urban ve battle da zayıf kalıyor.
Tabiki de M249.Asaulta her zaman m60 alabilirsin.Ama heavy trooperda rpg ile birlikte m249 kullanma şansını bulamassın.Ben M249 diyorum.M60 tek silah olarak kullanılmıyor.İyi bir 3.slot silahı gerekiyor.O olmadıgı zamanda çok yavaş kalıyorsun.Ama m249 hem hızlı koşabiliyorsun hemde çok seri bir silah.Uzaktanda vurma şansın yüksek.M249 uzaktan işe yaramazsa bile RPG ile işi bitirirsinSmile . . .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler