Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Char Çalınması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kimseye güvenme kendin kas Wink
öle Premium alacak ortak bulursan ilk bana yolla Smile

Adam sadece id pw'i bilecek ve pre&G1 alacak ha ?
Güldürme adamı Smile

Böle kriterde anca lobi de ortak char aranır diyenlerden birini bul onlar da hack açıp paranı 0 lasınlar,Opk odalarına girsin sonra abi bak çok % kastım desin Smile
Güvendiğin biri varsa ver yoksa verme

SametKARA

(07-02-2010 02:32 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]Ama Presiz Olduğum İçin Ortak Alıom Ortak Olucak Kişi Pre Alıcak Bendede Para Olmadıgı İçin Dha Küçüğüm Big Grin O Yüzden Almak Isıtıom Ama Calınır diye Korkuyorum Nasıl Çalıyorlar cevabı Bılmeden Ss.gif

Sırf Bu Düşünceler Yüzünden İnsanlar Çarlarını Çaldırıyorlar Sonra Foruma Gelip Arkadaşlar Çarım Çalındı Ne Yapabilirim Diyorlar Bence Hak Ediyorsunuz..
59 Level neyine yetmiyor?

Oyunda Artık Çoluk Çocuk takılmaya başladı ne kadar ugrassanda birşey diyemiyorsun..

ne dersende sen kötü cıkıyorsun..

sana diyecegim tek söz free2play takıl..
Benim bildiğim charın gizli yanıtını bilmeden çalamazlar. Ama en iyisi kendin kasmak ortağın chara girer ve chardan hiç çıkmaz kalırsın öyle.
(07-02-2010 04:42 PM)x4maximus Yazılan: [ -> ]59 Level neyine yetmiyor?

Oyunda Artık Çoluk Çocuk takılmaya başladı ne kadar ugrassanda birşey diyemiyorsun..

ne dersende sen kötü cıkıyorsun..

sana diyecegim tek söz free2play takıl..

Smile free2play diyorsun haBig Grin alıştın tabi öyle takılmaya Big Grin Big Grin
(07-02-2010 02:43 PM)LoLKing Yazılan: [ -> ]Benim ortagım vardı charı banlattı 49 lwl Sad

Ramooo Big Grin Big Grin Az gülmemistim Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler