Arkadaşlar bir kaç oyundur oynadığım bazı oyunu bilmeyenler seviyesi düşükler vurulup hemen hack diyor ve ben bundan çok sıkıldım kendimi kanıtlamak için az önce oynadığım ssleri koydıum.bende hiç bir hack yokdur.İsterseniz teamviewer programından bilgisayarıma bakabilirsiniz ve her türlü açıklamayı yaparım.Bazı kişiler sağ sola bakmıyor sonra karşıya çıkdığında hack diyorlar veya ayak sesi dinlediğimizde nerden çıkdın diyorlar hack hack! diye söyleniyorlar.Ben artık sıkıldım.Ya oyunu öğrensinler yada bıraksınlar en azından oyunun seviyesini düşürmesinler.
![[Resim: 23914957112287372982.jpg]](http://www.yukleresim.com/images/23914957112287372982.jpg)
Videolu oynarsan hack olmadığını daha güzel kanıtlarsın.
Sabahtan beri seninle aynı odadayım

nickim l3ombastic ve sende en küçük bir hack belirtisi bile yok ve zaten hack denilecek kadar iyi değilsin normal bir oyuncusun sana hack diyenleri takma.. Başarılarının devamını dileriz..
saol mrk etme hack deilim ama iyi oyuncuyum iyi oyuncu olduğuım için hack diyorlar yoksa niye desinler?bu sadece 1 tane deil diğer ki günlerde böle olmuşdu hack deniliyordu bu artık patlatmışdı.
Şuan bende video çekme programı yok ama kurup yapabilirm
Boşver sen Kulak Asma Bende Güzel Skorlar Yapuınca Banada Hack Diyorlar
Boşver Takma Kıskanıyolar

Hyr o deilde benden ss almış banlatcakmış şeymiş adamı görmeden tarıyorsun diye napimm şimdi

takma kafana bende seninle aynı durumdayım

lwlim 16 oldugu için vurdugum zaman hack diolar.artık takmıyorum..sende takma tavsiyem budur..
Adam ezikse forumda ne gezsin ^^