Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Exp Arttırıcılar Ve.. ( Duble Up)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Şimdi Exp Eşyası Ve Duble Up Alıcam . Şöyle Birşey Kafama Takıldı Kaç Tane Exp Alırsam Onların Toplamı Kadar mı Exp Gelir Her Oyunda Örn: 3 Tane %30 Exp alsam Oyun Sonu Bana %90 Exp mi Gelir?

Bir Diğer Sorum Exp Eşyasını Aldığımızda Aynı Zamanda Duble Up da Alırsak Exp Özellikleri Aktif Olmuyormuş Sadece Duble Updan %25 Dinar Geliyormuş Bununla İlgili de GERÇEKTEN BİLEN Arkadaşlardan Cevap Bekliyorum Teşekkürler Şimdiden beyfendi
hayır...Düşündüğün gibi değil. öyle olsa ben %1000 ex almıştım Smile

aldığın ex çeşidinin süresi artar..

örneğin 2 kere % 30 ex arttırıcı alırsan 60 günlük % 30 ex arttırıcın olur Smile
hayır diyelim 3 tane aldın 90 günlük olur % 90 olmaz %25 upta exp ve dinar gelir exp gelir yanı
İlk Sorunu Cevabı : Hayır Tabiki %30 Sadece Süresini Artırır Aynı Exp %30 3 Kere Aldın Zaman Sadece Günü Artar.

İkinci Soru Cevabı : Hayır Olebişe Yok % 25 Duble Hem Exp Hemde Dinar Verir Aktifte Oluyor
Teşekkürler Gayet Açık Cevaplarınız İçin beyfendi
arkadaşın 2. sorusu farklı
yuzde 30 exp artırıcının yanına duble up alırsan %25 exp ıptal olur diye biyorum. duble upun özellikleri arasında diğer exp eşyaları ile uyumludur yazmıyor ama yüzde 30 ve 20 de yazıyor.
Süresi artar.
Konu ile ilgili cevaplar verildi kilitlenebilir.
1. soru için sadece süresi artar %30 artırıcının

2. Sorunun cevabıda evet.

Not: Nihatcan'ın bu konuya bakmasını istiyorum dubul up Big Grin
İkisinin cvbıda hayır Big Grin
Referans Adresler