Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xellsaiser duyuru (konu çözülmüş ama içim rahat etmedi)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle konuya yetısemedım ama gecte olsa vakıf olabıldım. Smile ben 0wait4me0 eski nickimle Big Grin levelim düşürüldüğünde oyunu bırakmayı tercih etmistim arkadaslar olsun yigenlerım olsun saolsunlar oyuna gerı donmem için elinden gelen herseyı yaptılar charımı onlara vermiştim işte onlar oynuyorlardı sırf level kasıp benı oyunda dondurmek ıcın ben bır oyun ıcın zevk ıcın stress ıcın kımseye kufur etmem bakarım hack varsa cıkarım baska odaya gırerım lagına yada hackıne asla etmem edılmezde zaten buyuk terbıyesızlıktır.büyük ihtimal küçük yiğenim küfür etmistir o kadar da uyarıyorum ama insanın ıcınde olmadıktan sonra ne yapsan boş oncelıkle kufur cok önceden edilmiş olmalı sağolsun bertan arkadaşım açıklamış fakat ben nc atıp şifre değiştireli baya oldu Smile Ayrıca beni çoğu kişi bilir öyle bişey yapmıcamı ama yinede herkes adına özur dılerım Smile fakat turk0lord diye bir abi hatırlıyorum bilal abi senmisin ? Smile
Hem bu mamı olsa kufur eden oyunu 3,5 senedır oynayan herkesın tanıdıgı kısıye neden hack desın ?
Aynen Kardeşim Sonuna Kadar Arkandayız Bende Şahitim Yiğeni Oynuyodu Smile
bu güzel aciklama icin sana tessekür ederim Big Grin
(01-22-2010 07:52 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]bu güzel aciklama icin sana tessekür ederim Big Grin

Ne demek rica ederim. hic bir insan kötü tanınmak istemez Smile
mami ne kadar hacker bi adamsın sen ya bırak Big Grin
Konu açıklaması yapılmıştır.
Bildirme amacı olduğu için gereken mesaj gereken yere ulaşmıştır.
Referans Adresler