Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Korku/Gerilim Muhteşem !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba Aradaşlar;

--Bildiğim çok güzel bir gerilim filmi var izlemek isteyenler google'a yazıp izleyebilirler gerçekten çok değişik

Paranormal Activity 1
Paranormal Activity 2

Filmin konusu gerçek olarak bir söylenti var filmi izlediğinizde anliyacaksınız amerikada ve yurt dışında film daha önce çıktı ancak izledikten sonra psikolojisi bozulan insanlar olmuş bu nedenle yasaklanmış geçtiğimiz aylarda montajlanmış şekilde türkiyede seyircileriyle buluştu ama ne buluşma günlerce geceleri battaniyeden çıkamadım Big Grin Big Grin Big Grin victory.gif

Gerilim / Korku / Atraksiyon sevenler izlesin Smile

BİR KISMI ALINTIDIR (ÖMER)
Ihım, Paranormal Activity serileri korku/gerilim türüne örnek gösterilebiliyorsa; bilemiyorum. Smile
(07-01-2010 06:44 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Ihım, Paranormal Activity serileri korku/gerilim türüne örnek gösterilebiliyorsa; bilemiyorum. Smile

Bence korkunç ve gerici şahsen ben sadece birincisinin fragmanını izledim yetti Big Grin Big Grin Big Grin victory.gif
Açıkçası, ben bunları izlerken uyuya kalmıştım..
(07-01-2010 06:48 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Açıkçası, ben bunları izlerken uyuya kalmıştım..

Korkusuz Big Grin
(07-01-2010 06:49 PM)вυяαк кαη∂öкєя Yazılan: [ -> ]
(07-01-2010 06:48 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Açıkçası, ben bunları izlerken uyuya kalmıştım..

Korkusuz Big Grin

Eğer korkmak, zıplamak istiyorsan; bir kaç film önerebilirim.
senin bu güzel anlatımın için deneyeceğim !
(07-01-2010 06:50 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]
(07-01-2010 06:49 PM)вυяαк кαη∂öкєя Yazılan: [ -> ]

Korkusuz Big Grin

Eğer korkmak, zıplamak istiyorsan; bir kaç film önerebilirim.

Öner bakalım bi korkmak zıplamak istiyoruz (:
-28 Days Later

-Session 9

-Hostel(1-2)

-Saw serileri (sonuncusu hariç )

- Hills Have Eyes

-Descent(1-2)

-Donnie Darko
..

Bir göz atın bunlara, daha sonra devamını isterseniz büyük bir istek ile devam ederim. Wink
Ben Saw serisinde gülme krizine giriyodum..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler