Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bağlı değilim ama oyundayım.?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler internete bağlı değilim ama çok rahat warrock oynuyorum lagsız? Sizde nasıl oluyor bu ?

[Resim: 49340067.png]

Uploaded with ImageShack.us
WTR' ye görebildiğine göre internetin var demektir. Sadece öyle görünüyor. Internet'in olmasaydı zaten sunucuya olan bağlantı kopardı Big Grin
Nasıl iş bu Ss.gif
(07-01-2010 05:28 PM)M.Ege Görgülü Yazılan: [ -> ]WTR' ye görebildiğine göre internetin var demektir. Sadece öyle görünüyor. Internet'in olmasaydı zaten sunucuya olan bağlantı kopardı Big Grin

öylede ilk defa başıma geliyor bu bir zararı olurmu? Smile
Gomma boşver bizim KKTurkcelin saçalığı. zaten baza 3G çekmiyor. Boş onların sistemi saçmalıyor. Demek sende benim gibi kablosuz girenlerdensinBig Grin
(07-01-2010 05:31 PM)Kıbrıslı Alper Yazılan: [ -> ]Gomma boşver bizim KKTurkcelin saçalığı. zaten baza 3G çekmiyor. Boş onların sistemi saçmalıyor. Demek sende benim gibi kablosuz girenlerdensinBig Grin

gomma kablosuz değilim tek bağlantı şeklim bu Smile ama nasıl giriyorum anlamadım Big Grin
Cevabini aldıysan kilitliyecegim?
(07-01-2010 05:35 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]
(07-01-2010 05:31 PM)Kıbrıslı Alper Yazılan: [ -> ]Gomma boşver bizim KKTurkcelin saçalığı. zaten baza 3G çekmiyor. Boş onların sistemi saçmalıyor. Demek sende benim gibi kablosuz girenlerdensinBig Grin

gomma kablosuz değilim tek bağlantı şeklim bu Smile ama nasıl giriyorum anlamadım Big Grin
Sanki bizdeki icatlar çok şikardır değil? Cihazın arkasını çevir bak orda "Made In China" yazıyor.

Sence bu kadarı dumuınu açıklamaya yetmez mi?Big GrinBig Grin
(07-01-2010 05:37 PM)M.Ege Görgülü Yazılan: [ -> ]Cevabini aldıysan kilitliyecegim?

hayır alamadım daha Smile

Beyler bir sorun olmuycak ise böyle devam edicem Smile kotadanda düşmüyor Smile
(07-01-2010 05:39 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]
(07-01-2010 05:37 PM)M.Ege Görgülü Yazılan: [ -> ]Cevabini aldıysan kilitliyecegim?

hayır alamadım daha Smile

Beyler bir sorun olmuycak ise böyle devam edicem Smile kotadanda düşmüyor Smile

Daha ne isden. Biraz daha sormaya devam edersen araycam yetkilileri söyleyim durmunu da düşsünler kotandan. Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler