Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bunları Biliyor muydunuz?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
mükemmel bilgiler teşekkürler ege.
Fas'ın eski imparatorlarından Muley İsmail'in (1672 - 1727) 548'i erkek, 340'ı kız olmak üzere 888 çocuğu vardı.

Buda iphone uygulamasında vardı aklıma geldi yazayım dedimSmile Gercekten fazla bee Big Grin Big Grin
(07-01-2010 05:48 PM)M.Ege Görgülü Yazılan: [ -> ]
(07-01-2010 05:42 PM)iskaci Yazılan: [ -> ]-Günde 24 saat sayı saysanız, 1 trilyona ulaşmanız 31 bin 688 yıl alır.

Saymışlarmı ?
Sence nasıl sayacaklar bir duşun bakalım? Bir insanın omru sence 31 bin yıl olur mü? Big Grin Hesaplamislardir biraz duşun yaa Big Grin Big Grin

Böyle cevaplara gıcık oluyorum Big Grin Saymışlar gibi yazıyorlar.Saçma geliyor bana.Onun benimde gozumden kaçtıgını sanma. Smile
(07-01-2010 05:48 PM)Kenan GünaY Yazılan: [ -> ]mükemmel bilgiler teşekkürler ege.

Önemi yok Kenan Smile
iLginçe bilgiler.
nerden buldun bunları gereksiz bilgiler kitabından mı Big Grin

bana ne üzüm fırında patlıyorsa Big Grin
Repler gelsin hadi bakalım Big Grin
Bazularını biliyordum Smile
ilginç. Ss.gif
(07-01-2010 06:02 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]nerden buldun bunları gereksiz bilgiler kitabından mı Big Grin

bana ne üzüm fırında patlıyorsa Big Grin

Ben bu konuyu birsey ispat etme, birşeyi kanıtlama veya kimseye birsey ogretme cabasinda değilim burada ilginç bilgileri sizinle paylaşıp eğlenmek için actim.!
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler