(01-22-2010 07:27 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]ben bu oyuna 4.sınıfta başladım ve şu an 12.5 yaşındayım ve hiç zevk almıyorum.18 yaşındakilere hayret nasıl oynuyorlar.
4.sınıftayken warrock bi farklıydı...
Benim prem yokken bile daha zevkliydi oyun 16 yaşındayım başta çok güzeldi ama sonra keyif almamaya başladım
(01-22-2010 07:31 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ] (01-22-2010 07:27 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]ben bu oyuna 4.sınıfta başladım ve şu an 12.5 yaşındayım ve hiç zevk almıyorum.18 yaşındakilere hayret nasıl oynuyorlar.
4.sınıftayken warrock bi farklıydı...
Benim prem yokken bile daha zevkliydi oyun 16 yaşındayım başta çok güzeldi ama sonra keyif almamaya başladım
bizim zamanımızda famas preli diildi çok eğlenirdim.Artık hç bişey hissetmiyom elimde sadece boş bir makine varmış gibi.Plastik ve saçma bişey..
baksana oyundan ne lag eksiliyor ne hack
Bu oyun ne knight online ne başka bişey bir servere bile sahip cıkamıyorlar
hackler bi tarafa oyun lagdan geçilmiyor bazen
(01-22-2010 07:37 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]baksana oyundan ne lag eksiliyor ne hack
Bu oyun ne knight online ne başka bişey bir servere bile sahip cıkamıyorlar
hackler bi tarafa oyun lagdan geçilmiyor bazen
haklısın aslında oyun boş...Ona harcadığımız zaman
Böyle giderse üye çekemeyecekler üye kaybedecekler.
uye kaybetmezler aksine her gun binlerce yeni kayit var..benim 1.5 yil oldu oynayali 39 lvl oldum arada sirada 2 3 ayligina biraktim hevesim geliyor harciyoruz paralari hackerlardan ne kd kaliyor nede oyun zevki bugun 32 leveldeki birisiyle oynuyorduk 16lik oda cok normal oynadi hatta skoru 5-6 idi. gold preside cabasi oyun sonunda opk bi acti tak 112 puanla alcagini aldi rapor etsen inanmazlar 6 defa oldugu icin ekrandada 4 el bombasi var normal olmicak bise degil. anlicaniz biktik diyoruz ama halen para vermeye devam ediyoruz. akillica hazirlanmis bir oyun bu birakanlar boyle oyunlari yapamayanlardir diye dusunuyorum