Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Dosyalarını Karıştırmayın !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba Arkadaşlar;

--Bu aralar duyduğum kadarıyla bazılarımız oyun içindeki temayı müzikleri ve bazı dosyaları karıştırma peşindedir ve bunun sonu muhtemelen BAN veya Oyunun Bozulmasına yol açacaktır.

NOT: Proxy Kullanmayın , Oyun İçindeki Dosyalar ile Oynamayın ! Oyunu Kendi Haline Bırakın Yoksa Sonuç Olarak Yine Siz Zarara Uğrarsınız Olursunuz.

-- Söylenen illegal hareketlerde bulunup bunu bile bile Ticket - Destek servisini kullanırsanız sonuç değişmeyecektir. ARTİST

[Resim: so96he.jpg]
irşad ekşiye ait sanırım ss Big Grin

karıştırın ama ss koymayın derim böylece birşey olmaz.

ama yinede karıştırmayın teşekkürler
(06-30-2010 11:40 PM)Jose Mourinho Yazılan: [ -> ]irşad ekşiye ait sanırım ss Big Grin

Aw50f ile psg nin seslerini değiştirmiş mariene nolmuştotos.gif
oyunu böyle yapınca ne anlıyor hala anlamıyorum ? !!
(06-30-2010 11:43 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]
(06-30-2010 11:40 PM)Jose Mourinho Yazılan: [ -> ]irşad ekşiye ait sanırım ss Big Grin

Evet sonucu daha kötü olabilirdi.Özellikle proxy çok zararlı bir program.Geçtiğimiz günlerde aycan kardeşim bu yüzden banlandı.
Oyunun dosyalarını değiştirmek ban sebebi ancak bugüne kadar forumda oyun dosyası değiştirlimiş bir çok SS yayımlandı ancak şindiye kadar ban yeyen olduğunu duymadım aam bunsan sonra da olmayacak diye bir kural yok
K2 banlamak istesin banlamak için neden aramıyor direk banlıyor çoğu kişi nedensiz banlandı.O yüzden oynayın gitsin dosyalarla Smile
(06-30-2010 11:57 PM)Gökhan Genç Yazılan: [ -> ]K2 banlamak istesin banlamak için neden aramıyor direk banlıyor çoğu kişi nedensiz banlandı.O yüzden oynayın gitsin dosyalarla Smile

Elbette bu kullanıcıya kalmış bir durum ancak oyunun politikalarına uymuyor ve bundan çok kişi zarar görebilir bu yüzden böyle söylememelisin bence DOST
(06-30-2010 11:44 PM)вυяαк кαη∂öкєя Yazılan: [ -> ]

Evet sonucu daha kötü olabilirdi.Özellikle proxy çok zararlı bir program.Geçtiğimiz günlerde aycan kardeşim bu yüzden banlandı.

Aycan orda şeytana yenik düştü , Evente girmişti zaten TR'de bi de başka bir sunucu da tekrar girmesi gel beni banla diyordu.
(07-01-2010 12:07 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(06-30-2010 11:44 PM)вυяαк кαη∂öкєя Yazılan: [ -> ]

Aycan orda şeytana yenik düştü , Evente girmişti zaten TR'de bi de başka bir sunucu da tekrar girmesi gel beni banla diyordu.

doğru alican biz kaşındık ona piyango çıktı beni ve aycanı nickimizi yazarak uyardı neo Big Grin ama nafile . Rage patladı Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler